yagmrmr Hempol Başka bi doktora da gittim maşallah çok hareketliydi arkasına döndü cinsiyetini göremedi doktor o yüzden biraz daha bekleyelim dedik 16. Haftayı bekliyoruz net olsun diye :) bende bim A101 e gelen çıtçıtlı bodylerden ağız mendilinden küvetini falan aldım zor tutuyorum kendimi valla almamak için 🥰
Hempol yagmrmr biraz daha garanti olsun bence de beklemeye devam 🥰 o iyi baya baya tamamlıyorsun sen 😅
Hempol papatya56 anladım ondan dedim bu hafta da oluyor mu diye şaşırmıştım güzel olmuş senin için o zaman inşallah bir sıkıntı yaşamadan bebeklerimizi kucağımıza alıp büyütmek nasip olur inşallah 🤗
BabyY2 yagmrmr Ben değilde annem sürekli alıyor 😄🙈 Daha Mayısa çok var desem de nafile. Bide daha cinsiyet belli değil bizde 11. Haftadayım 😄 Çoraplar almış, battaniye, zıbın, ayaklı alt falan almış. İnsanda dayanamıyor nasıl güzeller.
yagmrmr BabyY2 Evet benim annemde öyle sürekli alıyor bende almamak için zor tutuyorum kendimi cinsiyeti bi belli olsun 😍😘
BabyY2 Fasulyem2 aiyy bende haftaya gidicem ikili taramaya. Acaba diyorum cinsiyeti anlar mı, görebilir mi ? 🙈 Heyecanlıyım
Fasulyem2 @BabyY2 valla görseler bile değişme ihtimaline karşı 16 yı beklemek lazım 😁 Bu arada aşı olan var mı ben iki doz sinovaclıyım şu an biontech şart demişti doktorum 12 yi bekledim 20 yi de beklesem mi diyorum. Fikri olan var mı?
Babyontheway Hempol ikiliye gitmiş mydin sen, benim eski adım srpprn bu arada 😊hesap şifremi unuttum yeniden açmak zorunda kaldım.
Hempol Babyontheway gittim bende geçen hafta bugün çok şükür düşük risk çıktı bende sen naptın canım 😊
BeyzA-93-22 Hempol yaptirdim ben de allaha sukur cok cok dusuk risk cikti o ara gorunmedi cinsiyeti bi iki uc gun sonra baska bi doktora gittik o soyledi kiz diye 🙂
Babyontheway Hempol ben de gittim önümüzdeki perşembe günü çıkıcak sonuçlar güzel haberler olur inşallah 🙏
BeyzA-93-22 Hempol doktor kesin kiz dedi vajinal bakti direk gordu zTen kiziniz oluyor dedi 😊 nedense icimden adlandiramadigim sekilde kiz geciyordu ve kiz oldu annem ve gorumcemde daha onlara hamileligimi soylemeden ruyalarinda gormuslerdi kiz olacagini anneme tahmin et cinsiyeti ne die aradim annem de diyo ki ee kiz ben biliyordum yaaa allahim herkese hayirli evlat versin kiz erkek cinsiyet degil hayirli olmasi cok onemli o yuzden herkes agiz tadiyla buyutsun evlatlarini ☺☺☺🥰🥰🥰
35lavanta Minicikim ayy hiç fark etmedim🤭 Kızımı uyuturken girmiştim cidden hiiç fark etmemişim 🤭😂 Yalnız zamanlamamızda maşallahhh 😂😂😂😂
Tazeanne0134 1122334455 benim 22 aylık 1 oğlum var sürekli kucak istiyor mecbur alıyorum kucağıma aldığım için kasıklarım çok fena batıyor sanırım onun dışında 2 gündür midem çok fena bulanıyor ve istifar edip duruyorum allahtan akşam oluyorda daha rahatım onun dışında çok şükür iyiyiz sorun yok doğum için Adana’ya annemin yanına gidecem öyle yani
Tazeanne0134 1122334455 sen ne durumdasın bugün 11+2 olduk çok şükür oğluma hamileyken bulantılarım 14+0 da bitmişti arada devam ediyordu ama ilk zamanlardaki gibi değildi bakalım bu ne zaman bitecek