Hempol Zeynod bakalım pazar daha netleşir üzme kendini çok düşünme kötü hissedersen yarında gider kan verirsin
Fasulyem2 Zeynod umarım geç döllenme falandır öyle değilse bile canınızı sıkmayın Her şeyin hayırlısı. İlk gebeliklerde daha sık olabiliyor bizlere de haber verirsiniz 🙏🏻 Dualarımız sizinle canm
Egeninannesi_16 Bende 6+4 teyim kızlar dün kalp atışını dinledim ilk kez çok güzel bir duygu Allah hepimize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin pazar bir kanamam olmuştu 2 saatlik çok az bişe ,korkmuştum ama allahtan bişiyi yokmuş iyi gayet 🙏
Fasulyem2 Egeninannesi_16 progestan verdi mi? İnsallah tekrarlamaz 💕 ben de henüz doktora gitmedim 6+2yim 7 haftalıkken gidicem umarım duyarım sizin gibi 🤩🤩
Sezginshome Zeynod benimde artış iyi değil dediler kalp atışlarını duydum 1 hafta sonra… İçini ferah tut🙏🏻🙏🏻
Sezginshome Kasık ağrıları kaçıncı haftaya kadar sürüyor yoksa hep mi süren bişey bu 🙈 şuan 7+1 im kasıklarım arada cız cız ediyor
Minicikim Sezginshome valla 9 ay boyunca devam eden bile varmış. Rahim sürekli genişlemeye çalıştığı için olabiliyomuş
hsqldnbebeqm Minicikim ☺️☺️ben carım. Sata göre 10 ultrason a göre 9 haftalık. Nisan sonu mayıs başı gibi görünüyor.
BeyzA-93-22 Hempol bugun gittik doktorumuz bebek küçük oldugu için kalp atışlarını dinletmedi ısı dalgası zararlı die ama gösterdi yaa o bile içimi şuan heyecanla kapladı ❤️😢 cok duygusalım da ben gebelikte başladı buda inş tüm evlat isteyenlere rabbim nasip eylesin 🤲🏻
Hempol BeyzA-93-22 ohhhh çok şükür çok sevindim canım 🥰🥰🥰🥰o bile çok güzel bir şey dediğin gibi içinde bir kalp daha atması çok şükür nasip oldu Allah isteyen herkese nasip etsin bize de sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin 🥰🥰
sevgitekes Minicikim son adet 29 Ağustos muhtemel mayıs sonu sezaryena alınırım 29 Mayıs en geç 4+6 yız
Meri3220 Benimde sat 21 ağustos bugün 6 haftalık olduk muhtemel doğum 28 mayısı gibi gözüküyor. Rabbim herkesin sağsalim evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤗