N-h-e123 34 haftalığım dün gece yine aynı 3-4′e kadar uyuyamadım gün içinde de uyumak istedim yine uyuyamadım kendimi temizliğe verdim . Bu yorgunluğa şimdi yine uyuyamıyorum sinirden ağlıcam gözlerimin altı şişti nerdeyse 🤕😪
Merveelisa N-h-e123 ben 6. Ayımdan beri uyuyamiyorum ayol ağrı sızı flanda yok gelmiyor lanet uyku bazen yirmi dort saat uyanigim sonra bı iki saat uyuyorum flan deli enerjisi mıdır nedir psikolojim bozuldu
N-h-e123 Zeyyyn Flyeng Eda-5807 Merveelisa hayır o bişey değil bebek doğunca zaten hiç uyuyamıyacaz 😁 derin uyku uyumayı özledim 💔
Eda-5807 N-h-e123 oda doğru valla bende hıc uyanmadan uyumayı ozellıkle yüz üstü yatmayı çok ozledım çok
Neclam321 N-h-e123 bende 34 haftalıgım canım uyku yok mide yanması ve sağ sola dönerken yatakta bacaklarıma ağrı giriyor bebek için hazırlık yapıyoruz glba uykusuzluğa alışma dersleri 😊😀
N-h-e123 Neclam321 ooo sende birde ekstra şikayetler var . Çok şükür mide yanmasını 1-2 kere yaşadım ama çok beter bir şey. Rabbim şifa versin ne diyelim 💞
Mervewy1 N-h-e123 benim de hamileliğimin en sıkıcı dönemleriydi 34. Haftalar uyuyamıyordum ama sıkın dişinizi biraz daha geçecektir 🥺