Deletedmom93428 Kızlar eşim daha aşı olmadı ama doğuma da uygulamaya göre 8 gün kaldı Zeynep Kamil de doğum düşünüyorum yani devlette doğumdan sonra eşimizi odaya alıyorlar ya aşı zorunluluğu var mı bilginiz var mı?
Merveelisa Deletedmom93428 refakatçi kalacak kişiye zorunlu diye duydum ya asi yada PCR testi yaptirsin
2inciannelik Deletedmom93428 ben de merak ediyorum aşı olan hamilelere covid testi yapılıyor mu doğum öncesi
lavininannesii Deletedmom93428 bi boşluk bulup olsun aşısını ya sonra refakatçisiz kalma🙏🏻Var mı başla refakatçi olcak kimse
2inciannelik Deletedmom93428 ben oldum da iki doz kasımda doğumum acaba dedim aşı olmama rağmen test yaparlar mı merak ettim . Sağlıkla alın kucağınıza inşallah hayırlı doğumlar dilerim .
Deletedmom93428 lavininannesii uf evet ya dedm düşğn şu an bile evde yok inşallah kısa zamana randevu bulur
DemetF Deletedmom93428 gorup cikiyor die biliyodum ben en fazla pcr testi isterler ama hastane sonucta arkadasim zeynep kamile gidip geliyo coxuk icin asisi falan da yok bence sikinti olmaz
fatmacos Deletedmom93428 özelde yaptım çarşamba günü ne eşime ne bana ne de refakatçi ye sormadılar test falan 😅
Deletedmom93428 fatmacos he oh 😂 ben olmadm aşı eşimde daha olmadı da aklıma geldi gwce gece acaba alı zorunluluğu var mı diye