Nefesliva Hazal89 18 hafta çok erken değilmi 20 haftadan sonra duyuluyor diye biliyorum 21 haftaya yakındım gittimde kız baya ugrasştı öyle buldu sonra dediki daha küçük oldugu için hemen bulunmuyor dedi bence üzülme canım
Marpling Hazal89 canım şu ilkel bi alet var onunlamı baktı.tabiki sen yine bir acile gıt ama.o aletle duymaları mucize
Oglununannesi Hazal89 canım kimi duymuş kimi duymamıştır ben 16. Haftada bile duydum ama bu bebeğin o an nerede olduğuyla alakalı cihazda ultrason gibi değil en iyisi doktoruna gözük için ferahlasın bak çoğu kişi duymamış sıkma güzel canını🙂
Hazal89 Kızlar bugün bebeğimin kalp atışını dinledim kendi dr gittim çok şükür bir sorun yok hepinizden Allah razı olsun😊💕
Yaso Bende 18. Haftamda aşı olmak için gittim bebeğin kalp atışını duyalım öyle aşı yapalım dedi ebe kasıklarımda duydu kalp atışını baya aşağıda dedi siz yine bir acile gidin içiniz rahat etsin.
Sedaa35 Hazal89 sağlık ocağına çok güvenme Canımm olur doktorundan iyi kimse bilemez onların eski tip zaten herşeyi sıkma canını