AngelDog Bedis94- yakın zamanda mı yaptınız Doğum. Diğer hastane fiyatlarını duyunca biraz normal geldi fiyat bana. Medikal park 9.750 lira doğum ücreti var
Bedis94- AngelDog 5 ay önce yaptım doğumumu. Medicalpark evimin yanında normalde oraya gidiyordum ama doğum için 8100 demişlerdi bende daha uygun hastane arayışına geçtim. Can hastanesinden memnun kaldım
Huseyinege Ozlemp benim bebeğinde ters geldi ama belden uyuşturdu doktorum ve sağlıklı bi doğum gerçekleşti çok sukur hic bi sıkıntım olmadi sukur
Huseyinege Susamtanem2 tabiki hayır belden uyusturup sezeryan oldum yani özele gitmedim ama cok sukur sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma aldim.cok sukur kuvezede girmedi hemen emzirdim.insallah sizinde sağ saglik kucağınıza gelir .devlet hastaneleri mecbur oldukça sezeryan yapabiliyor benim ki tercih değildi.ama durumunuz müsait değilse bunu düşünebilirsiniz.fiyatlari görünce cok sasirdim.bu hastane ne yapıyorsa oda onu yapicak sonuçta.
AdenEva Gzmm14 ben egepol için 3500 tl öğrendim arkadaşım doğum yaptı. Bende egepole gidiyorum devamlı ama doğum ücretini sormadım daha
Susamtanem2 Huseyinege anladım gelmiş geçmiş olsun bı an şaşırdım hastane fiyatları maalesef çok yüksek en ilkini devlette yapmıştım normalde özele karşıyım ama yanımda eşimin kalması gerekiyor devlet eş almiyor birazda bu yüzden özel ağır basıyor bende
Huseyinege Bende manisa salihlide oturuyorum ilk bebeğin sezeryan olursa ikincide sezeryan oluyor diyorlar ama doktorum o ana bağlı diyor bir sıkıntı olmazsa normal dogum yaparsın diyor.fiyat aldim 1500 dedi özel salihli hastanesi
Askiletotomsu Susamtanem2 normal doğum yapmayacaksaniz Planlı olacaksa Manisa da dogurun Arkadaşım 1000 e doğurdu mesela
Huseyinege Susamtanem2 hımm anladim evet haklisiniz hastalar rahatsız olur diyedir beklide herkezin annesi yada yakını kalıyor çünkü.ne diyim insallah hem aklıniza hem kalbinize sınırı bir hastane bulursunuz.
Bedis94- gozde3592 şimdiden sağlıcakla kucağınıza alın yavrunuzu🥰 ben 35haftalıkken doktor değiştirip irfan beye gittim keşke önceden gitseydim dedim o derece düşünün☺️ O kadar çok hastası var ki randevu bulmak zor
gozde3592 Bedis94- bende 33den girecem nasipse şehir dışında görev yapıyorum ailem izmir de o tarafta oturuyoru o yüzden oraya gelecem arkadaşımda irfan hocada doğum yaptı bir iki ay olmadı çok memnun kaldı ondan oraya gidecem medikal çok gereksiz para istiyor zateh özel can da temiz güzel
246810 Merveelisa Merhaba muayene ücreti de degişecekmis sanırım Bilginiz var mı 165 diye bı duyum aldım