hamisanne_63 gozde3592 evet ya aşırı fazlalaştı yorum yazarken hep yarıda kalıyor ne yazacağımı unutuyorum sinir oluyorum
Feyza-nur gozde3592 Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz. 🌸
Xxxseliiiin gozde3592 sinir oldum her açtığım da çıkıyor uygulamayı tamamen kapatıp yeniden giriyorum tahammül edemiyorum valla
gozde3592 Boncuk123 bende inanın ne birşey okuyabilir hal aldı he yazabilir sürekli çıkıyor artık bıkkınlık geldi
gozde3592 Feyza-nur merhaba zaten bir reklam uzun sürüyor kapatma şeklide yok illa reklamı izleyeceksin yada programdan çıkman gerekiyor keşke 5 saniye sonra kapatılır hal alsa en azından sıkıcı olmaz
Feyza-nur gozde3592 video veya ekran görüntüsü çekip mail atarsanız ilgili birimdeki arkadaşlarımız ilgilenecekler ❤️
Pambix gozde3592 Evet bende bıktım!!! Açar açmaz karşıma çıkıyor foruma girince bı daha çıkıyor bekle babam bekle🥵🥵🥵 direkt çarpı çıksa neyse Dicem. Yok illa seyretcez