gurbetcianne97 Sena_oncel gösterirse belli olabilir canım en kesin sonuç 16. Haftadan sonra oluypr ama yatış pozisyonu müsaitse anlaşılabilir. ☺️
Nazlican1994 Sena_oncel duruş şekline bağlı değişiyor canım ben 11+3′ te öğrendim, kuzenim 20. haftada öğrendi 🙂
gurbetcianne97 ayse12211 seninki az inatçı keçi desene. 😁 Rabbim hayır eylesin hayırlı olanı gönlüne hoş eylesin. Sağlıkla kucağına al inşallah ❤️❤️
gurbetcianne97 Sena_oncel hadi hayırlısı. 😄 bende 17+5 de öğrendim de detaylı ultrasonu bekliyorum emin olup alışverişe başlamak için. 😂😂
Neclam321 Sena_oncel 13 haftalıkken öğrendik 34 haftlıgım değişmedi bebek kendini gösterdi ise belli oluyor ama bazı bebekler göstermiyor doktorun kendi tahmini oluyor ozmn yanılma oluyor tabii
Deletedmom_33 Sena_oncel 11+6 da 12+3 göründü tahmin etti. 14+1 gibi yine gittim enfeksiyondan ilaç vermesi için baktı ama sormadım. Perşembe 17+0 da muayenemiz var o zaman soracağım bende ☺️
Marymery49 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi bugün 15 haftalık olduk erkek dedi gene pozisyonu iyiydi bacak arası net gördü iki kontroldede Kendini gösterirse öğrenirsiniz