BaLLikom44 Kızlar merhaba 17. Haftaya girdik . En son bir doktor kız biri erkek dedi . Cinsiyet netleştirmeye gidicem . Bildiğiniz bir Hastane , doktor var mı ?
Dryadeniz BaLLikom44 medilife halil abdulrezzak inanilmaz memnunum ve renkli ulturisonu var deneyin derim muayene ucreti 115
ATC BaLLikom44 eğer bi kere gideceksen mutlaka reyap hastanesine git 11.hafta da cinsiyeti söylemişlerdi ama sğrkeli gideceksen esencana git çünkü reyap biraz pahalı ama çok iyidir
Aysdgrmnci BaLLikom44 nereida hanım reyapta. 3. Haftamdan beri gidiyorum, bugün doğumum var. 12. Haftamda cinsiyeti öğrendim.😅
BaLLikom44 Dryadeniz renkli ultrason 17. Haftada görebilir miyiz:))) hangi semtte birde hastane ben yabancıyım burada kaynanama geldik:)
BaLLikom44 Dryadeniz canım her hastaya renkli ultrasonla bakıyor mu benim kesin cinsiyeti öğrenir miyim ? 17 hafta geçti benim
ATC BaLLikom44 reyapta değişiyor doktora göre en son neredia hanımın 180 di galiba net hatırlamıyorum esencanın 120-140 arası bişi olması lazım ben indirimli gittiğimiz için emin değilim ama telefonda bilgi veriyorlar
Dryadeniz BaLLikom44 guzelyurt metrobus duraginin karsi tarafinda kaliyor ordan inip yurume mesafesi 10 dk fln
BaLLikom44 Cansukrb muayene ücreti ne canım birde cinsiyet doğru biliyorlar mı hangi doktora gidiyorsun:)
Cansukrb BaLLikom44 85 TL canım 3. Bebeğimde kız digerleride kızdı bı değişiklik olmadı Murat Erdem ekize gidiyorum
BaLLikom44 BaLLikom44 teşekkür ederim canım hafta sonu sanırım yoklar pazartesi mi almam lazım randevu