Beyzanur138 Mavi_bulut valla ben mini city den aldım hem yatağı hem anne yanı ayarlanabileni aldım toplam 1028 tl yatak tek başına 879 tl idi bi bakın derim fotoğraf atabilseydim atardım size
Kbrayank Mavi_bulut Ben iki tane besik alcam simdi anne yani siparis etim ondan sonra da park yatak alcam park yatagi 5,6 yaşına kadar kulansin anne yani kucuk beşik de cok kulanisli olur hemen ağlayınca salla
Mucizemiz2021 Tugce-dh bu model gerçekten çok güzel ve fiyatı uygun. Ben de bundan aldım. Her özellik var ve şık. Tavsiye ederim👍🏼👍🏼
Suicmeyiunutma Yoyko aldık, içine de yataşın twiny sünger yatağını aldık. Yorumlar çok güzel bir bakın isterseniz. Yoyko diğer modellere göre biraz yüksek fiyatlı ama oldukça kaliteli malzemesi.
Semaemre28 Ben elele madre modelini aldım hem park yatak hem anne yanı oluyor. Yanında organizerleri falan da çok güzel çok beğendim tavsiye ederim
Fulyay45 Semaemre28 içine başka bir yatak gereksinimi var mı yoksa direkt kullanılabiliyor mu bende sizin aldığınız modeli beğendim de
Semaemre28 Fulyay45 içinde bir yatak geldi ama ben de arada kaldım başta. Ama yeterli olur bence o. Çünkü yatağı koymadan da bi zemin koyuluyor sert. Onun Üstüne de konulan beyaz sünger yatak çıktı içinden başka yatağa gerek yok gibi
mavi_kus Mavi_bulut minicity e falan bakarsanız bulursunuz e bebekte de vardı marka hatırlamıyorum şuan ama
Mavi_bulut Kbrayank park yatağı il dışına da götürürüm diye tercih ettim evim de çok büyük değil aslında anne yanı ahşapta olabilir ya da normal uygun bir beşik kararsız kaldım araştırıyorum hala
Kbrayank Mavi_bulut Ahşap kulanisli değil normal anne yani al ben aldim anne Yani ahsap hayatta almam park beşik heryere gidiyor evet park beşiği de alcam ben
Mervecemm Kraft anne yanı aldım guzel begendım yanında yatak ve manuel süt pompasını Hedıye yollamsılar.