busraaa95 boncugum_070 benim gittiğim hastanede doktora göre değişiyor fiyatlar. Hangi hastane için düşünmüştünüz ?
mylittlelamb boncugum_070 aklınıza gelecek tüm testler detaylı ikili üçlü kan testleri vs, tüm muayeneler tüm nstler, doğum sonrası bebeğin ilk muayenesi ve rutin kanları, emzirme eğitimi, diyetisyen falan ne ararsan var baya detaylı bir liste
boncugum_070 mylittlelamb refakatçi alıyorlar mı fotoğraf çekimi yapılıyor mu Memorial da oda hazırlıyor mu acaba ilk doğumum fazla bilmiyorum
Beybisininannesi boncugum_070 ben tobb etü hastanesine karar kıldım. O gereksız kalabalık yok, hastane nezih tertemiz, cihazları gayet başarılı.. doğumdan memnun kalmayanı da duymadım. bu sene sgk anlaşması da yaptılar Yeni doktorlarla anlaşmalar da yapıldı
brndamla boncugum_070 Oda susleme yasak. Esin doğuma girebiliyor. Bir refakatçi kabul ediliyor. Ama annenle kalırsan esin baba oldugu icin gun icinde ziyaret edebiliyor. Ama esini refakatçi gosterirsen annen vs kimse almıyorlar. Fotoğrafçı yasak değil sanirim. Gecen gün bize boyle bilgi verdiler..
mylittlelamb boncugum_070 normalde oda süsleme vs serbest hatta lohusa şerbeti falan da veriyor pakete dahil kuaför hizmeti bile var 😅 ama pandemi dolayısıyla hepsi yasak. Fotoğrafçı ve eş doğuma girebiliyor
Melisturan-29 boncugum_070 ben doktorumdan falan çok memnunum ama tek sıkıntı covid den dolayı fotoğraf çekimi ve babaları doğuma almıyorlar