Mom54544 Fatma-cnr06 A life ta nst falan ücreti nedir biliyomusun ben orda takipliydim 33 dem sonra bıraktım maddi aci yüzünden
Fatma-cnr06 Mom54544 ozel hastnlerde nstye cok bı ucret alnmıyor. Koruda iken ucretlı nst sormustum 30 tlgnı bırsey demıslerdı. 1 bcuk sene once gılan ama duydgm kadrıyla nstye cok bısı alınmıyor. Suan muayne ucretıde 65 tl verıyorum
Mom54544 Fatma-cnr06 Ben a life muayene Alptekin hocaya 135 lira veriyodum nst ye girmedim hiç bıraktığım için tlfnda da bilgi vermiyolar çoğu şeyde diye aramadım sormak için
Fatma-cnr06 Mom54544 Ben ankarada pursaklarda oturuyorum sanırım sız etımesgut subesınde muayne oluyodunuz Ozel hastnelerde nstye cok bısı almıyolar ama. Yanı ole blıyorum. Suan ben dha 8 haftalıgım oyuzden sorma geregnden bulunmamıstım malesf
fuunda_3 Eda-5807 Bi ara bakabilirsen iyi olur ya 😀😀 bi tuhaf oldum sağlıklı olsun da inşallah değişmez herkes kiz kiz dedi ama hayırlısı olsun sağlıklı olsun da 😀😊😊
fuunda_3 Eda-5807 Geçmiş olsun canım ya yarın mı gidiyordun git bir an önce baktır bi doktor ne dicek çatı muayenesi oldun mu
Eda-5807 fuunda_3 sağol kuzum yarın gıdıcem daha olmadım çatı muanesı ama suan çok agrım var belım tutuldu resmen
fuunda_3 Eda-5807 Doğum yaklaşıyor mu acaba sağlıkla gelsin de belki bu gidişinde çatı muayenesi falan yaparlar sabırsız galiba senin çocuk 😀
Eda-5807 fuunda_3 ya valla bilmiyom soylerlerdı ama yapıcakları zaman soylemedıler bisey benım oğlan sabırsız 😂 babamızda yok yanımızda
Mom54544 nazsimaova Vay iyiymiş inşallah bizlerde de alırlar ya sagliklica büyütsün eltin de bebisi inşallah
Eda-5807 fuunda_3 çatı yaptı soylememıstı önce yapacagını bugün agrılarım oluyor deyınce baktı sorabıldıklerımı sordum soramadım bırısu şey kaldı
fuunda_3 Eda-5807 Hıı refakatciyi de soramadın o zaman Ben demiştim belki yarın yapar diye 😀 hayırlısıyla gelsin insallah son zamanların ağrıların normal Allah bi ayazda kurtarsın insallallah hepimizi😇 Kilosu ne kadarmış
Eda-5807 fuunda_3 birkaç bısey dedı moralım bozuldu herseyı unuttum o yüzden kusura bakma ben kendım ıcınde sormadım haftaya tekrar gıdıcem o zaman sorarım moralım bozulunca çıktım ordan