Foodengineer Haftada uçak seyehati yapmam gerek . Pegasus için doktor raporu yazısı gerekli mi ? Deneyimi olan varmı kızlar
Annesininkuzusu01 Foodengineer Pegasusla 25. haftamda yolculuk yaptım. Çağrı merkezini aradım, 32. haftadan sonra rapor gerektiğini belirttiler
Cemtur Annesininkuzusu01 28. Hafta itibari ile rapor istiyorlar. Ben giderken 27. Haftadayım dönüşte doktordan rapor almak durumunda kaldım. 28. Haftadan sonra rapor isteniyor
Foodengineer Annesininkuzusu01 ben de 24 de uçmuştum o zaman istemediler ama 28 den sonra isteniyor dendi . Müşteri hizmetlerine de ulaşamadım emin olamıyorum
Hesna43 Ben daha geçen hafta uçtum 28.haftadan sonra rapor lazım 35.haftadan sonra da rapor olsa da bınemıyorsun
gozde3592 Betulertugrul bunu bilmiyordum bende bir ay sonra uçacam 32-33 arası olacaz teşekkür ederim
Alparasinannesii 32 den sonra istiyorlar ve şuan uçaklara 2 doz aşı olmadan ve 2. Doz aşının üstünden 14 gün geçmeden almıyorlar canım bilgin olsun
gozde3592 Alparasinannesii aşı zorunluluğu yok pcr testi de kabul ediliyor bilginis olsun (48 saat geçemyecek)
gozde3592 matildaaa sabah verdinmi akşama çıkar ama yaptıracağın yerdeki çalışanlaradv bağlı tabi ..ama şu süreçte çok bekletmemeliri gerek hemen çıkması gerek