melekylmzr Cagla-91 kanda da bakılır bana bakmaya gerek duymadan yazdı aşırı derecek dayanılmıycak bacak ve kemik kalça ağrim oluyordu ondan dolayı magosit verdi kullandığımdan beri kalmadı
Cagla-91 Nureylaa hayır kasılma degil ama bacaklarım çok acıyor ya. Yatakta sağa sola dönerken kasıkla bacağın birleştiği yer aşırı derecede acıyor . Acaba magnezyum eksikliğinden midir
Nureylaa Cagla-91 bazen ağrı girebiliyor bacaklara ama magnezyum eksikliğinde genelde kasılmadan şikayet ediyorlar ama ne olur olmaz belki ondandır baktir bütün değerlerine belki de D vitamini eksikliği vardır o genelde ağrı yapıyor
iremtm Cagla-91 aynı şikayet bende de vardı, idrar tahlili istedi doktorum. İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum siz de bir baktırın isterseniz..
Cagla-91 Nureylaa D vitamini kullanıyorum ama bacak agrilari geçmiyor. Pazartesi kan değerlerime baktırayım bi teşekkür ederim🙏🏻
22anne33 Yok canım bahsettiğin ağrı magnezyum eksikliğinden değil çatı ağrısı o bende de o var. Bacak krampların, kasılmaların filan varsa mg eksikliğin vardır
Cagla-91 22anne33 geçen doktor bana da söylemişti. Ama böyle kimseden duymadığım icin endişelendim artık
Feyzabeyoglu Sol kasık aramda acıma var yürürken falan acıyor benim de Ama o magnezyum eksikliğinden değil çünkü magnezyum kullandığım halde oluyo bu acı bende. Rahmin büyümesiyle ilgili diye düşünüyorum