Esra1139 Sevdamiray sinirle değil böyle mutlu mutlu doğur onların seni üzmesine sinirlendirmesine izin verme😄💕
asliiyorgunn Ben daha 32 haftalığım bana da sen daha doğurmadın mı ne kadar tembelsin gibi cahilce cümleler kuruyorlar😂 daha 8 aylık hamileyim ne zaman doğurmalıydım diyorum sanki 9ayı geçmişte yalan söylüyorum zannediyorlar gerçekten insanlar çok tuhaf
Sevdamiray asliiyorgunn ozmn dediklerinde gülüyordm ama şimdi 38 40.haftada doğması normal vakti ya insan alınıyor doktor her gittiğimde bir de heran doğacak gibi demesi zaten hep umutla yatıyorum gece doğacak gibi sabah olunca bugünde doğmadı diyorum 😅
Gunesim1 Sevdamiray görümcenizi bu kahramanlığı için tebrik edip madalya takabilir sonra sıradan fani insanlar gibi sıkıntı çekmeye devam edebilirsiniz😀😀 ulan altı üstü doğum yaptınız nedir bu eskilerin kendini kahraman gösterme çabası 😀 yahu bizler fani sıradan insanlarız nedir bu üstün olma çabası. Kadının çektiği bir yana bir de sıkıntı çekiyor diye eziklemeye çalışmak nasıl bir kibir. Destek olacağına böyle konuştuğu için o kendisinden utansın. Görümce hazretlerini ciddiye almayın normal insansınız normal şeyler bunlar. Sıkıntılarınız için bol bol dua edin. Çok geçmiş olsun
Sevdamiray Gunesim1 öyle ilk yeğeni birde kendini bişey sanıyor . Teşekkür ederim dualar musterektir Allah razı olsun
Sevdamiray Esra1139 değil mi doğru bilmiyorum ya doğumun nasıl olduğunu mutlu mutlu doğurabilirim herhalde 😅😅