Bebegimi_beklerken563421 35 haftalık hamileyim bugün gündüzde oldu simdide başladı, sanki adet oluxam da öncesinde hafif hafif ağrı olur ya öyle ağrım var neden olur yada acile gideyim mi sizce
Alyaesmaa Bebegimi_beklerken563421 Hem adet ağrısı hem kasılma varsa nst de sancı çıkmıştı benim acile gidin bence
YuvarlanamayanPandaa Bebegimi_beklerken563421 bende aynıyım canım o normal doktora sordum normal dedi son zamanlara yaklaştın dedi
Pembe_duslerr Bebegimi_beklerken563421 iki gün önce sizin durumunuzdaydım.Resmen adet olacak gbi agır bir agrım vardı ben 37haftalıgım bir gece devam etti korktum geçmeyince acile gittim yarım cm açılma düzensiz sancılarım cıktı.
Buskra Şuan bende aynı şeyi yaşıyorum kızlar 10 dakika da bir adet ağrısı gibi biraz şiddetli 39+6 haftalığız
Alyaesmaa Bebegimi_beklerken563421 benım hem karnım yani bebek sertlesıyordu hemde aynı anda adet agrısı gırıyordu duzenlı sekılde 35 haftada doktora gıttım sancı cıktı sonra gectı eve yolladı daha dogurmadım 38+5ım
Bebegimi_beklerken563421 Pembe_duslerr çok aşırı bir adet sancım yoktu fakat adet olacak gibi inceden inceden geliyordu bugün 2 kere oldu şuanda geçti ama çok şükür