Bbuse12 Ufuk ilk gun yaptırdıktan sonra bi 1 saat kadar agri yaptı sonra ertesi gün banyo yaptım bi anda ağrımaya başladı azaldı sonra
Begonvill Ufuk buz koyun cok iyi geliyor.Ama buzu peçeteye sarın yada buz aküsü varsa onu koyun.Agrıması normal ben vuruldugumda ertesi sabah telefonumu almaya uzanamamştm😂 bir kaç güne geçer
Nzlozkn Ufuk yatma canım valla perişan olursun onun agrısı hiçbir şeye benzemiyor benim ikisi de aynı oldu sol tarafa yaptılar e bende istemsizce oraya dogru yatıyordum çok zorlandım sen dikkat et buz koy o iyi geliyor
guzyagmuru16 Çok normal benim de ilk 3 gün çok ağrıdı, hareket ettirmesem bile ağrıyodu, sonra zamanla azaldı ama ağır bir aşıymış :)
Gamze9 Ağrısından ağladım tam bı hafta inanılmaz bı agriydi bgun ikinci dozunu oldum.insallhnilki gbi agrimaz
Buketylz944 Bende bugün oldum ilk dozu kolumda bi ağırlık varmış gibi fazla bi ağrısı yok eve gelince buz koydum onun faydası oldu sanırım
denizkaradeniz benimde ilk dozda acaip kol ağrım olmuştu yerimden kalkamadim esim kaldırıyordu 1 hafta surmustu 2.okadar olmadi ama yine o da bi kaç agridi