gonul1984 Zeyneptuba Ciyerini sökmüşüm testin olur tabi açar açmaz her parçası bir yere savruldu toparlayamadım😂😂😂
Seymaben gonul1984 hadi hayırlısı ozaman biran önce teste gidin gebelik durumunda folik asite vs falan başlamanız gerekiyor çünkü biran önce🙏
gonul1984 Seymaben Folikasit b12 devit 3 ilaçlarına ağustos 18 den başlamışım devam ediyorum canım belki bu ilaçlar yardım etti🤲🥰😘
Falimdacikmadin gonul1984 ben ovülasyon testi ile öğrenmiştim. Zaten idrarda gözüküyorsa kanda kesin gözükür. Hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah
gonul1984 Falimdacikmadin Detaylı bilgi verirmisin adetine kaç gün vardı ovilasyon testiyle öyrenince ve erken gebelik testi yapmışmıydın yada kaset teste çıkmışmıydı canım
gonul1984 ENK sakın korkma kızımda oğlumda o düşük riskini 4 ay yaşadım uzan ayaklarını yukarı dik tualet ihtiyacın için ayağa kalk dinlen lütfen öyle atlattım 3,4 ayımı bende her gün 3 ped batıyordu o derece yani.Dua et sakin ol kuzum canım.
Falimdacikmadin gonul1984 adetime 4 gün vardı koyulaşmaya başlamıştı ovülasyon testi normalde adete yakın silikleşir. Şüphelendim erken gebelik testi yaptım ve akabinde kan verdim
Busranurtopal gonul1984 kaset test adetin gecikmeden çıkmaz. Ve mutlaka sabah ilk idrarla yap. Bu saatte yaptıysan zor çıkar. Beta hcg ilk idrarda daha net belli oluyormuş. Bekle bakalım pazartesiye kadar
gonul1984 Busranurtopal Aynen canım beklicem inşallah haberleşiriz burdan salı kesin gidicem pazartesi adet görmezsem🤲🥰😘
Falimdacikmadin Busranurtopal döllenme ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Adetime 4 gün varken erken gebelik testi ile gayet net çıktı.
Syydmoomm gonul1984 Çizgi resmen görünüyor gebe olmayınca o çizgi asla çıkmıyor ilk 10 dk içiminde. Sabah tekrar yap😍
gonul1984 Syydmoomm Aynen gülüm ayni testen geçen ayda yaptım kuruma çizgisi bile görmemiştim tamamdır yapcam her gün koyulaşır inşallah 3 gün sonra kan testine 14 eylülde🤲🥰
feride_yigit ENK bende ilk öğrendiğimde 14 idi değerim çok stres yapmayınız lütfen normal olabilir çok cokkkk küçük kese icin vs zaman geçtikçe büyüyecek oluşacaktır inşallah değeriniz dusuk veya çok önemi yok bence benim en azından o hormon gebe kalınca salgılıyormuş
ENK feride_yigit evet değerin Bi önemi yok fakat beni kanama korkutuyor heran adet olacakmışım gibi ağrım var şuan arada kırmızıya çalan leke arada kahverengi lekelenmem var
H78 gonul1984 hamilelik olmasa ikinci çizgi silikte olsa çıkmaz zaten sadece erken baktığınız için silik çıkmış bir de sonra bakın test yapın o zaman netleşir zaten vücudunuzda ufak ufak belirtiler hissedersiniz ben hissetmiştim halsizlik oluyor hemen yorulma oluyor bu şekilde farklı belirtileri oluyor erken hamilelikte
gonul1984 H78 ara sıra mide bulanmalarım var dün kustum arada tatlı tatlı kasık bel ağrılarım oluyor canım halsizlik yorgunluk cabası kismet som 2 gün kan testi yapcam.evet doğru geçen ay aynı testden yaptım kuruma çizgisi bile görmedim Allah Ol Der Ve Olur🤲🥰