Minnakkurabiyeveannesi27 Kızlar ben 11+2 hamileyim bugün biraz ev temizledim öyle ağır bir iş yapmadım normal süpürüp toz aldım ama şuan sol kasığımda acayip bir ağrı var sizce bebeğime birşey olmusmudur😭😭😭Allah’ım ne olur ona birşey olmasin
Dcle0021 Minnakkurabiyeveannesi27 korkma allahın izni ile hiçbişi olmamıştır stres yapma kendine baktın iyi değilsen gidersin kanama vs yoksa normaldir o ağrılar merak etme canım korkma
feride_yigit Minnakkurabiyeveannesi27 bisey olmaz dinlen sen bolca sırt üstü yatma sağa sola yat dinlen
Ozlm007 Minnakkurabiyeveannesi27 Allah’ın izniyle bir şey olmaz korkma yat dinlen kanaman olmadığı takdirde bişey olmaz
Minnakkurabiyeveannesi27 Dcle0021 çok şükür kanama felan yok ama işte bel de ve sol kasıkta ağrı var o yüzden cok endişeliyim 😭
Minnakkurabiyeveannesi27 Pinar2253 Ozlm007 Dcle0021 Ozlm007 feride_yigit Allah razı olsun kızlar bir nebzede olsa içimi rahatlattiniz şuan hâlâ devam ediyor ama kanama felan yok elhamdülillah şuan dinleniyorum biraz önce de ılık bir duş aldım rabbim kimseyi evladı ile sinamasin insallah
Dcle0021 Minnakkurabiyeveannesi27 korkma canım o kasların gevşemesi dendir bebek yavaş yavaş büyüyor vücudun buna kendini hazırlıyor o yüzden ağrıların olması normal korkma dinle güzelce kafana takmamaya çalış yada ılık bi duş al iyi gelir çok şükür kanama yoksa korkma için rahat değilse yine de git görün doktora istersen canım
Ozlm007 Minnakkurabiyeveannesi27 yormuşsundur kendini için rahat etmesi için yarın sağlık ocağına ebeye git yada doktoruna git için rahatlasın
Minnakkurabiyeveannesi27 Ozlm007 kuzum sağlık ocağında napabilirler ki herhangi bir işlem yapıyorlar mı alttan mi bakıyorlar
Pinar2253 Öncelikle geçmiş olsun Allahın izniyle bişi olmamıştır olsa zaten kanama oluyor seninle aynı haftadayken yaralı kedi kurtarmak için duvar tırnandım:( acayip kanamam oldu şükürki bebeklerim benimle kalmayı seçti korkma yat dinlen bol su iç
Dcle0021 Minnakkurabiyeveannesi27 Allah hepimizden razı olsun canım amin rabbim kimseyi bu acıyla sınamasın inşllah 😘❤
FusunF Burdakilere sormak yerine doktora gitseydiniz keşke hep kanama yoksa birşey yok denmiş ama bilemeyiz değil mi inşallah birşey yoktur ama devam ediyorsa gidin bence
Minnakkurabiyeveannesi27 FusunF Ne olur olumsuz konuşmayın şimdilik çok şükür uzaninca geçti sanırım kendimi biraz fazla zorladim
FusunF Minnakkurabiyeveannesi27 ben olumsuz konuşmadım ki doktora gitmenin daha iyi olduğunu söyledim neyse peki
Minnakkurabiyeveannesi27 FusunF yoo Allah razı olsun haklısınız ama çok şükür geçti gibi o yüzden sizde haklısınız ama işte ne bileyim insanlik hali
Minnakkurabiyeveannesi27 FusunF sadece ilk bebeğimi kaybettigim için diken üzerindeyim kendimi yormadan hafif bir temizlik yaptım yapacak kimsem yok malesef o yüzden tedirgin oldum