ervanursimsek tazeannecik1 hayır değildir. Zaten hiç bir doktor taramalar da risk yok demiyor, düşük risk diyor o yüzden tedbir amaçlı istiyor bazı doktorlar
cahillesohbetikestim tazeannecik1 benim doktorum ikili test sonucu güzel çıktığı için üçlü ve dörtlü test istemicem demişti ama bu durum doktorun inisiyatifine kalmış bir durum 🤷♀️🙄
Mom726272 tazeannecik1 hayır tabiki gerekli olan testler bunlar canım zaten asıl 4 lü test isterse sıkıntı olabilir demek
izmirlitazeanne tazeannecik1 benim doktorum üçlü istemedi. sonuç güzel diye. Ama görümcemin doktoru sonuç güzel çıkmasına rağmen istedi üçlü testi. Doktordan doktora değişen durum bence
tazeannecik1 ervanursimsek bizim ki böyle çıkmış pek bi bilgi de vermedi doktor 5000 binde 1 olasılık var dedi anlamadım bende https://resmim.net/i/Vxjmj
ervanursimsek tazeannecik1 düşük risk oluyor bu işte benimde böyleydi yanlış hatırlamıyorsam ve 3lü testi de istedi doktorum tedbir amaçlı
Gizem93 tazeannecik1 Benimde boyle düsük risk çıktı doktorum bi sorun gorunmuyor dedi 1 hafta sonra randevum var 3lü tarama testini o zaman yapacak yani ikilinin sonucuyla alakası yok.
tazeannecik1 cahillesohbetikestim Özel hastane acaba ondan mı dedim 2li devlette yaptırmıştım sonucu doktoruma attım gelince 3lü de yaparız dedi bende tereddüte düştüm o yüzden
cahillesohbetikestim tazeannecik1 bende özelde takipliyim aslında bilemedim belki de devlette yaptırdığınız için doktorunuz üçlü test istemiştir bilemiyorum 🙄🤷♀️
Gizem93 tazeannecik1 doktordan doktora degisiyor ama sanırım bazıları istemiyormuş napalım doktor istiyorsa yaptırıcaz yeterki sonuçlar iyi çıksın 🥰
handenur__ cahillesohbetikestim benim doktorumda snaa kalmış bisey dedi istersen yapalım dedi bende gerek yok ne olursa olsun kabulum dedim down sendromlu olursa aldircakmiyim asla aldırmam. Allah herkesin evladını sağlıkla kucağına almaya nasip etsin ♥️