Hilal1995 Kızlar çenemde yoğun olmak üzere akneler var yüzümde ağrılı bıktım artık inanın canıma yetti ya hem kaşınıyor hem agrıyor nasıl çözüm bulabilirim kullanmadığım şey kalmadı varmı aranızda bu durumu yaşayan? 20 haftalık hamileyim bu arada
Hilal1995 Yagmur00 krem sürmesen nemsiz kalıyor sürün diyorlar sürsem daha beter yağlanıyor pahalı ürünlere para dökmekten bıktım dünde bi krem vardı acnelyse dşye oda gebelikte sakıncalıymış doğum olana kadar sabredin diyorlar ama izleri kalıyor bu sefer durdurmanın bi yolu olmalı canım
Yagmur00 Hilal1995 hele hamılelık te daha yaglanama oldu bende dove sabunla yıkıyorum ama hiç faydası yok yuz temizleme yede gıttım bır ay sonra aynısı canım
Btlfth Hilal1995 yakıyor ama geçiyor çok acımıyor saniyelik olay yani ama çok etkili 1 2 günde geçiyor
Derya3333 Hilal1995 ben AVM de aldım 10 TL canım aktarlarda da var ama orjinal olmalı süt kokusunu alıyorum sürünce hem doğal hem çok iyi geldi kızım olacak yüzüm sivilce doluydu geçti sabun sayesinde
Merall12 Hilal1995 bende onları kullanıyorum 2 tane sabun aşırı memnun kaldım yüzüm rezaletti çok şükür düzeldi
Hilal1995 Yagmur00 hormonlardan kaynaklı canım ama agrıları insanı sinir ediyor ama be yapsak olmayacak sanırım
Hilal1995 Aycaaa571 valla baştan asagı değişiyoruz canım ama cevremde bi çok hamile var hepsi eskisinden de güzelleşti cildimiz diyorlar.kız mı diye soruyorlar bana hayır erkek cinsiyetlede alakası yok
Aycaaa571 Hilal1995 araştırmıştım erkek çocuklarda yüzde sivilce çıkıyormuş saolsun bende çıkmayan yer kalmadı😄 hamilelerin güzelleşmesi bir baba vurmadı nedense😄
Hume-34 Hilal1995 benimde hem sivilce hem sivilce lekesi doldu yüzümm nasıl geçececk bilen yazzsın bir sürü pahalı oahalı kremler de aldım ama fayda yok😏
Hilal1995 Aycaaa571 aynı banada vurmadı canım ilk oglumdada böyle olmıstu hepsinde aynısı olacak degil ya demiştim ve buda erkek bundada oldu malesef 😔
Anne_N Ben de 7 haftalık hamileyim. Sivilcenin biri bitiyor diğeri başlıyor. Hepsi de derin ağrılı sivilce. Umarım çok sürmez.