KardelenYunusEva Merhaba kendim için rezene ve kimyon çayı aldım Büyükler bir çay kaşığı kadar bebeğe verebilirsin dedi rezene çayından için sizce verilmeli mi ?
eminenura KardelenYunusEva kuzum benim yeğenime vermişlerdi gaz sancısı için ve baya kötü olmuştu yeğenim. İlk altı ay anne sütü hariç herhangi bir şey verilmemesi daha doğru su bile diyorlar bence verdirme. Sen iç senin sütünden geçer zatem. Gaz sancısıyla ilgili kemerler falan var bebekler için istersen onlara bak
Merveelisa KardelenYunusEva bebeğe vermeyin kendiniz tüketin gaz damlası verin bebeğe midesine ağır gelebilir rezene ve kimyon
Hemsireanne7979 KardelenYunusEva sonrasinda pisman olacaginiz seyleri yedirmeyin icirmeyin bebege yenidogan yogun bakimda calisiyorum bir cok bebek evde anne yanindan bu yuzden geliyor bagirsaklari mahvoluyor ve beslemeyi tolere etmiyorlar
Aayyssuu KardelenYunusEva kolik bir bebek annesi olarak o kadar çok çektim ki en güzeli hiç birşey vermemek kullanmadığım damla kalmadı hepsi daha da kötü yaptı ben çareyi kendim günde 2 çay bardağı kimyon çayı içerek bulmaya çalıştım en azından hafifliyordu rabbim kolaylıklar versin bian önce geçsin inşallah 🙏💐
Hilal1907 KardelenYunusEva rezeneyi bilmiyorum ama kimyon verdim ben bir cay kasigi kendim de ceyrek bardak ictim faydasi oluyor.
Nelmali KardelenYunusEva siz için bebeginize de fayda eder minicik bebege farkli farkli seyler vermeyin verdirmeyin