MMmommy Kızlar detaylıda dr karnıma baya bastırdı hatta sarstı ç böyle bebek dönsün diye. O an baskı hissettim sadece ama şimdi kasığım ağrıyo 🙁 sizde de oldumu böyle ya
Esragnss MMmommy banada bebek hareket etsin diye yapmıştı 20. Haftmda ama sadace saga sola hızlıca yaptı birşey olmadı çok şükür bence biraz psikolojik olarak yapmış olabilirsin 🙋🏻♀️
balbocegim27 MMmommy bazen bende de doğru ölçüm yapmak için falan baya bastırıyor kilo olunca mecburen yapıyorlar
Nelmali MMmommy net goruntu almak için baya sarsabiliyorlar durtebiliyorlar vs. ne yaptıklarını biliyorlar merak etmeyin 😊
Ayseee4238 MMmommy bişey olmaz canım korkma benimde cinsiyetini göstersin diye hızlı hızlı aletle karnımı sallamisti doktor onlar ne yaptığını bilir zarar verecek bişey olsa yapmazlar zaten
MMmommy Esragnss yo baya sert sert vurdu ama o an sorun etmedim bebek hareket etmeyince korktum bende çünkü şimdi sol tarafım ağrıyor onla mı ilgili bilmiyorum
balbocegim27 MMmommy aynen ultrason aletiyle bastırıyor hattâ ilk muayneden sonra benim karin etlerim 1 hafta agrimistj
MMmommy Nelmali tabi öyledir muhakkak ama yine de korkuyor insan ilk gebeliğim arkadaşım da dur daha neler olcak diyip rahatşatmaya çalışıyor ama nafile 😀
aryabaran İşte amniyon sıvısı tam da bu işe yarıyor bebeği koruyor yastık görevi görüyor merak etmeyin bir şey olmaz bana da aynısını defalarca yaptı doktor dönsün diye ama nafile 😂🤷🏻♀️
zehranurr MMmommy bebeği hareketlendirmek için, görüntü alabilmek için yapabiliyorlar. Pozisyonu uygun değildir belki onun için yapmıştır. Banada doktorum çok yaptı ağrı olmuştu ama ciddi bir sıkıntı olacak olsa yapmazlar.
Nelmali MMmommy eskiden doğumu gelip dönmeyen bebeği tutup döndürüyorlarmis bizimkileri azcık dürtüyorlar panik oluyoruz 😅
Yagmur00 MMmommy banada yapmisti canım sıkıntı olmadı oglum donmuyor du oyle yaptı ama zaten skıntı olsa yapmaz doktor canım suan tedırgın olmuşsun rahat bırak kendini biraz
marbling10 MMmommy evet yapabiliyor böyle şeyler ama ağrım falan olmuyor. Ondan olduğuna emin misiniz? Ya da psikolojik olabilir mi?
Bilinmeyen99 MMmommy Merak etme bende çok korkmuştum ağrısını 1 hafta hissetmiştim 1 saat uğraşmıştı doktor döndürmek için o yüzden öyle hamleler yapıyorlar bazen