AyxanSabina 39+5 hamileyim ve normal dogum yapicam .bu ayin 22 sine gibi vaktim var. yani 2 gun sonraya. 1ci hamileliyim ve 24 yasim var. bebek erkek ve gelmek bilmiyor 😈gelmesi icin ne yapa bilirmm sabirsizlaniyorumm😣👪
EmineAyan AyxanSabina aynı gündeyiz. 🙄 brnimki kız buda gelmek bilmiyor. Bu senenin bebekleri çok nazlı. Yapıcak bişey yok onların keyfini beklicez. 😂
AyxanSabina EmineAyan 4 gun once doktora gittim 1 cm acilma var , oda acilma deil bence, gua bu haftanin sonuna gibi olucak 😬ama bu cocukda tik yok)normal dogusa 4cm acilma gerekiyomus.
Leyla07 Normal doğumu kolaylaştıran günde bir saat yürüyüş yapabilirsin canim bu senin bebeğinin gelmesini de hızlandırır sağlıklı Doğum yapmanida daha Doğum yapmadim ama daha önce sağlıkta çalıştığım icin biliyorum
EmineAyan Leyla07 7 aydır hergün 2 saat yürüyorum 🙄🙄 hurma yiyorum, oturup kalkma hareketleri yapıyorum. Ne sancı var ne açılma, bebek aşağı bile inmedi hiç 😏
EmineAyan AyxanSabina sende yine iyi 1 cm var 😂😂 benim iki hafta önce kasılmam oldu gittim açılma yok dedi, ondan sonrada vajinal olarak hiç bakmadı. NST giriyorum bakıyor çok güzel haftaya tekrar gel diyor 🙄🙄 pazartesi son, yarında randevum var. Ne diyecek çok merak ediyorum 😬😬😬
EmineAyan Leyla07 Küçük hanım çok nazlı, evde kıpır kıpır NST giriyorum kıpırdamıyor, ultrason bakılıyor yüzünü kapatıyor, 40 haftalık olucak zahmet edip aşağı bile inmiyor. 😂😂 inşallah doğduktan sonra da böyle olmaz 😂😂😂😂