Hezalsukran kizlare cinsiyetler belli oldu mu neyaptiniz 🙂 bana %80 erkek dedi ikili test doktorum 13. haftadayim
Deniz14 Hezalsukran 16 haftalık olduk hala öğrenemedik o yüzden hep krem ya da beyaz rengi alıyoruz kıyafet olarak anadizi aldık kırmızı hep ortak renklere gidiyorum battaniye ördüm 4 tane gri sarı beyaz su yeşili 🙈
EmineGneDemir Bende bugün ikili test için gittim önden gidiyoruz 3 gün 13. Haftalık ve küçük bir ihtimalle erkek dedi. Ama kıyafet almaya başlama daha değişebilir dedi
Betl 13 hafta ikili tarama için gittiğimde benimki göstermedi test sonucunu almaya geldiğinde tekrar bakarız dedi oda 3 haftasonra. Dun dayanamadım artik sari bir takim aldım 🙂
Kevser112 Arkadaşlar acele etmeyin derim. Arkadaşıma 20. Haftaya kadar erkek dediler bugün kız demişler. 20. Haftaya kadar kesinlikle hazırlık yapmayın
Bhr34 Banada 3 kere erkek dediler pipisini gösterdiler ama hala emin olamıyorum erken diye 14 haftalığız şuan
Hazirannesi 13+1 haftalığım bende bugün vardı kontrolüm kendisini göstermedi hiç poposunu döndü bize 2 hafta sonra tekrar gitcem o zaman belli olur inşallah