Arzu14 7 hftalik hamileyim doktora gittim sadece bir kere ultrasona aldı beni .kese gözüktü dedi.eşim diyor ağustosa kadar bekleyelim. En azından biraz büyümüş olur kalp atışına bakarız. Ben bu süreci çok geç buluyorum. Ne yapmam gerekiyor.
sinemyilmaz Arzu14 ben 6 haftalık hamileydim ilk doktora gittiğimde doktorum 2 hafta sonra tekrar çağırmıştı bence 2 hafta sonra tekrar bi kontrole git
HaticeAkkoManav Arzu14 ben ilk doktora gittiğimde 6 hafta 5 günlüktüm kalp atışlarını duyduk ama herkes aynı olmuyor yumurtlaman geç olmuş olabilir doktorlar son Regl tarihine göre bakıyorlar ya benim ilk hamileliğim de yumurtlamam geç olmuştu
Arzu14 Korkuyorum sadece neden kese gördüm ama boşmu dolumu bunu zaman geçsin öyle bakicam dedi canım skldi bayağı :(
Parpali Normal canım henüz daha küçüktür kalbi oluşucak sonra atıcak kalp atışlarıda yakında dimlenir ilk başta ay da bir kontroller olur. İlk üç ay hiç olmayada bilir kontrol sizin durumunuza bağlı olarak değişir
Arzu14 Nolur ya içim rahatlasın onlar evet son regl hesaplayınca ben nerdeyse 1.5 aylık hamileyim oysaki ne zaman tuttugunu bilmiyoruz. Kese var dedi bu bebek var anlamında mi olur ilk hamileligim ve bilgisizim bu konuda