BBabyy Mom51122 evet bebeğim yüzünü göstermedi doktorda fotoğraf alabilmek için aynı gün 3 kez aralıklarla çağırdı beni hepsinde eşimide içeri aldı bende Pıhtılaşma bozukluğu olduğu için odasında sorduğum tüm sorulara uzun uzun ilgili cevaplar verdi sadece ultrasondayken soru sorulmasını sevmiyor dediler ondada benim sormama gerek kalmadı tek tek herşeyi kendi anlattı
Lulikli tazeannecik1 çok da içme ben ikisini de içtim yedim çikolata çilekli milkaydı zor fotoğraf çekti içerde fır döndü 😂 eşim diyo ki kaliteli çikolata yedin ondan böyle oldu 😂😂
tazeannecik1 Lulikli Benim daha var canım detaylıya arkadaşım sıra bulmak zor oluyor demişti o yüzden önceden doktor araştırayım dedim bende şuan 14+6 dayım
Jerrycik Tıp fakültesinde perinatoloji bölüm başkanı mete beye gittim, 300 civarı ücreti vardı. Eşimde vardı detaylı ultrason çekilirken. Bebeğin pozisyonu uygun olmazsa biraz yürütüp tekrar muayene için alıcam demişti sıra geldiğinde.
Yaseminkosemen Bende Alper yurdasipere gittim gercekten çok ama çok memnun kaldım kızcemin pozisyonu uygun değildi 2 kez 1 saat yürüyüşe gönderdi herşeyi tamamen söylüyor toplam 4 saat falan uğraştı yani şimdi olsa yine ona giderim çok memnun kaldım aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor. Rutin kontrollerime de gurlife Ramazan bayırlıya gidiyorum
Ecem2501 Cidella turgay beye yeni gittim ben asla memnun kalmadım suratsız bir doktor ve kim gittiyse ille moral bozucak bir cümle kurmuş benimde doktorum istediği için mecburen gittim yoksa kesin alper beye giderdim. Size tavsiyem bol su içip sıkışık gidin biraz hem bebek daha rahat hareket ediyormuş hemde daha rahat ölçüyor ultrasondan rahim ağzını falan. Tabi bana oraya gidince söylendi bu😒😒
Cidella Ecem2501 Ya kafam çok karıştı. Suratsız olması pek mühim değil de bilgili olması önemli benim için
Ecem2501 Cidella inanın bana riskli bir gebeliğiniz yoksa 2li 3lü tarama testlerinizde temizse alper beye gidin derim. Çünkü eşimin sorduğu sorulara bile cevap vermedi baştan tembihliyor bide içerde soru sormayın çıkınca konusuruz diye ama biz o kadar bilgili olmayınca haliyle merak ediyoruz cevap vermek çok zor değil yani 600 tl az para değil
Cidella Ecem2501 Alla alla insan merak ediyor tabi soru soracak. Soru sorunca dikkati mi dagiliyormus acaba? Öyle sessiz sakin bekliycez yani. Karantinadayim zaten randevu tarihim de karantina zamanına denk geliyor. İptal edeyim bari. O kadar para verip paramla rezil olmak istemem. 2li testim sıkıntısız çıktı. 3lu yaptırmadım doktor hanım da istemedi. Alper Beye yoneleyim ben de o zamab . Teşekkür ederim
Elviin tazeannecik1 kesinlikle ama kesinlikle mustafa tarik turan beyi öneriyorum. Hayatımda hiç bir dalda bu kadar güzel konuşan ilgilenen bir doktor daha görmedim. Etrafımda kim gittiyse aynı şekilde geri dönüş duydum. 2 saat boyunca hiç kesintisiz her saniye anlatarak güler yüzüyle bilgi veriyor. Tam teşhis merkezi doktorlar caddesinde
Elviin tazeannecik1 300 küsür bir fiyatı vardı. 500 olsa yine ona giderdim sonuna kadar hakediyor aldığı parayı. Anneyle babayla sürekli diyalog halinde bebeğin eline ayağına yüzüne bakarken sizinkiyle bile karşılaştırıyor kime benziyor diye :)