Sevtugm Arkadaslar 24 içindeyim bende miyom ve gebelik var 5 miyom doktorun dediği ve gebelik karnımda ayakta durunca sertlesiyor. Az önce biriyle tanıştım 20 haftalik kilolu kadin ama hiç göbeği yok benim öyle değil sizler de nasıl acaba miyomdan dolayi mi
bebegimizibekliyoruz1 Sevtugm sanmam miyomdan dolayi olduğunu karnınızı içine çektiğinizde gelmiyorsa bebe dir 😂 ben öyle anladım karnımın büyüklüğünü
Sevtugm bebegimizibekliyoruz1 gelmiyor karnım küçük mü acaba iç karnim diye düşündüm ama miyomlar da var
bebegimizibekliyoruz1 Sevtugm bazen karnım bir geriliyor sanki yırtılıcak gibi hissediyorum bebek kendini yaslarsa orası daha çok sertleşiyor
Sevtugm bebegimizibekliyoruz1 evet aynen öyle gerçekten oluyor siz kaç haftaliksinuz bu arada benim 2 3 gundur göğüs altim batiyir karin büyüyor üst ondan mi bilemedim
bebegimizibekliyoruz1 Sevtugm 24 +1 im şu an benim de kaburhamın sağ alt kısmı batıyor bazen ayakta bazen uzanırken oluyor nefesim kesiliyor resmen haftaya gidicem doktora sorucam bunu biraz araştırdım magnezyum eksikliği diyor bilemiyorum