Aliasafmom @Aylinecegoru ister istemez oluyor stres ama bebeğinize kavuşacağınız o anı düşününce emin olun herseye değer diyor insan ben şuan o ana odaklandım düşünmemeye calısıyorum 🤗
Aliasafmom @Dilhunizade Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻 Rabbim kolaylığını verir elbet merak etmeyin 🤗
Aliasafmom @Hfze35 Evet canım heyecan mutluluk stres hepsi bir arada ama evladıma kavuşacak olmanın düşüncesi ağır basıyor ve o anı düşündükçe mutlu oluyorum 🥰🤗
Hfze35 Aliasafmom bende aynı canim hayırlısı olsun ikimiz içinde sizinde belden iğneli sezaryanmi cinsiyet nedir🙂
sedanur4004 Aliasafmom bizim de gece 00.00 dan sonra 15 günümüz kalıyor bakalım zaman geçmek bilmiyor resmen
Aliasafmom @sedanur4004 sağlıkla gelsin inşallah bebişler🙏🏻 Evet özellikle zaman azaldıkça daha zor geçiyor sanki 🤷♀️
MelH Deletedmom93428 esselaaaaaa😂😂😂😂😂 burdada bulunca yazım dedim 😂😂 hayrlisiyla kucağına alırsın ins canm🙏🙏
MelH Aliasafmom hayrlisiyla sağlıkla kucağınıza alırsınız ins🙏🙏 bu yazıları görünce bile heyecanlanıyorum kalbim hızlı hızlı atıyor vala 😂 bizimde son 40gun fln kaldi🙏🙏 son 6 olsa deli gibi dolanirdim ortalıkta herlde😂😂😂😂
Aliasafmom @Hfze35 amin inşallah canım benim 👼 Oğlum olcak Allah nasip ederse🙏🏻 Şuan tam belli değil anestezi doktorumuzla pazartesi görüşünce belli olucak sizin belli mi 😇
Aliasafmom @MelH Amin insallah tesekkurler🤗 Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Valla son zamanlar geçmek bilmiyor heyecanda tavan ama bakalım son 1 gece kala uyuyabilecek miyiz bilmiyorum 😂🥲
Esan Aliasafmom iyiyiz cok sukur sezaryen hic dusundugum gibi degilmis ilk 1.5 gun zor sonra git gide iyi oluyosun 🥰 darisi tum bebisleri bekleyen annelere insallah 🙏💗
Aliasafmom @Esan çok sevindim sizin adınıza 🤗 Aminn inşallah🤲🏻Genel anestezi mi yoksa spinal mi olmuştunuz önerebileceğiniz şeyler varsa sezeryan olucak annelerimize faydası olur bende dahil 🥰