meryembudan
Kızlar 7 aylık hamileyken yani 30 haftalıkken 16saatlik uzun yolculuğa çıktınız mi ne düşünüyorsunuz.
emine35
Ben de 23 haftalık hamileyim 8 saatlik yola cikcak tim Dr um suan bi sikintim olmamasına rağmen kesinlikle önermiyor.
SeymaBsl
Ben 25 haftalıkken 13 saat yolculuk yaptım ama tabii birgün önce doktora muayne oldum herhangi bi sıkıntı olmayacağını söyledi çok şükür olmadıda ama 3-4 saatte bir 15 dk mola verdik👍🏼 Ayak şişliğin felaket bi şekilde oluyo ama 😌
Dilekerkan0705
33 haftalıgim yarın doğum için memlekete gidecem 7-8 saat Allahtan yine de zorlanicam gibi geliyor bir saat oturamıyorum ki rahat totomun üstünde
SaziyeTml
Ben 31 haftalıkken ortalama 8 saatlik yolculuk yaptım. Tabi sürekli mola verip gezerek. Şükür bir sıkıntımız olmadı, birkaç gün sonra da rota değiştirip 5 saatlik yolculuktan sonra , ertesi gün işe gittim. Şu an 32+5 iz . Kendinizi çok yormadığınız , sürekli mola verip yürüyüş yaptığınız sürece inş sorun olmaz. Ama tabiki öncelikle doktorunuza danışıp, seyahate oşekilde çıkmanız içinizi rahatlatacaktır..
Aslksp
Merhaba güzel anneler ben daha cook yeniyim 4 haftalık hamileyim :) 1 ay sonra baya uzun yolculuklar yapıcaz ama ilk 2-3ay da önemli bir dönem olduğu için endişeleniyorum. Sizce sorunsuz bir dönem geçirirsem gitmem sıkıntı olur mu. Tabi yine doktorumuzla da görüşürüz