Hume-34 Annelerr çantalarınız hazırmı ? Yada kaçıncı haftada hazırlamam gerkiyor ben 35 . Haftama gircem nerdeyse hazırlasammı bilemedim ?
Semiha_ Hume-34 ben 32. Haftamda hazır etmeyi düşünüyorum bence hazırla koy allah korusun ne olur ne olmaz hamilelik bu canım en azından kafan rahat eder
Gzmm14 Hume-34 Bende 34 e giricem son kargolarım var gelsin hazırlıcam ya. Ne olur ne olmaz burada erken doğumları falan gördükçe stres yaptım 😅
Yonca0218 Hume-34 bence hazırlayın hemen 36 dan sonra ayakta kalmak zorlaşıyor baskıdan dolayı ve insanın dermanı olmuyor.
Hume-34 Semiha_ o zaman son bir kaç eksiğimi hemen tamamlayıp hazırda dursun dediğiniz gibi ne olur ne olmaz😄
Hume-34 Gzmm14 aynen benimde bir kaç eksiğim var onlar gelsin hemen hazır edip bırkcam dediğin gibi erken gelir falan hazırlıksız yakalanmayalım🤣
cidolila Hume-34 ben çok rahatım bence üşeniyorum hazırlamaya bavulda kokmasın diye kendimi avutuyorum siz kaçıncı haftanızdasınız
Nelmali Hume-34 37de hazırladım daha beklerdim ama o ara baya sancim olduğu için ne olur ne olmaz dedim simdi 38 bitiyor ne sancı var ne ağrı 🙄 Eşyaları yıkayıp utulediyseniz ve hazırsa her şey cok pratik oluyor canta hazırlamak
Hume-34 Nelmali sadece bir kaç eksik var ve yıkama ütüleme kısmınada geçmedim daha çünkü erken erken diyip bekletiyorum sürkli
esra572 30en iadeli çünkü agirlasiyorsun Allah korusun erken dogumu kanama riski vs oluyor 2ay kafan rahat yatarsin en azından
Hume-34 esra572 baya erken 30 u devirdik bile 😂 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllah ❤️🙏
18minacns Hume-34 Bende 35+2 deyim tüm eksiklerini bebeğin bu haftaiçi tamamladık çok şükğr pazar günü annem gelicek yıkayıp ütüleyip bu hafta hazırlicaz inşAllah kızımda erken hazırlamıştım bu kez baya erteledim aslında böyle çok ertelemekde iyi değil 🤷🏻♀️
Nelmali Hume-34 yıkama ütüleme icin daha fazla beklemeyin bir yerden sonra çok zor oluyor yikamak neyse de asmak ütülemek baya yoruyor küçük küçük bir sürüler bitmiyorlar 😅 çanta icin de kafanizda planlayinca 10 dakikalik iş kalıyor 😁
Bir_tospik_beklerken Hume-34 34+4 teyim bugün eksikleri tamamladım hazırlıcam çok zorlandım ama keşke daha önceden başlasaydım
Melek3 Hume-34 28 de basladm hazirlaym diye kanamam olmuştu korktm hazirlayim falan diyene kadar yikadm kurudu ondan sonra utule sonra hastaneye ayarla falan derken 30+3 olduk ama halen hazır değil çanta bilemiyorum biraz geç mı kaldınız
Hume-34 Melek3 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşaAllah 🙏 Bir çok arkdaşımızda geç kaldığımı söylemiş haftaya kadar İnşaAllah eksiklerimle birkte çantamı hazır edecem