Nslhn97 6 haftalık gebeyim daha cinsiyet belli değil duyulmamış kulağa hoş gelen kız yada erkek bebek isimleri.. hem herkese fikir olsun
Zehra9616 Nslhn97 duyulmamis olasiligi 0 denecek kadar az oglum eymen yine erkek olursa sencer kiz olursa öykü olucak insallah
denizdalgasi1 Nslhn97 ben Adel Anka koyacağım pek duyulmamış bir isim bence her duyan şaşırıyor erkek olarakta Han koyardım oğlum olsaydı ikinci çocuğa kısmet artık 🥰
gbyalcin Merve yaa Masal 😍 eşim önerdi kızımıza sonra ben çok beğendim ama ilk ismi Melek olacak diye kararsız kaldık Melek Masal uyumlu mu diye. Nedense şimdi sizde görünce bi mutlu oldum
Basakcim Kbryyy belis ismi çok güzel ama teleffuzda biraz zor oluyor. Uzun süre call center olarak çalıştım. Bu tip isimlerde hep tekrar tekrar söyletiyorduk. Edis belis uras vs
Ysmnkzz Luisa ismini yarisma programinda duymustum hos gelmisti kulagima, bizim cinsiyet belli olmadigi i icin bende takipte kalayim fikir olsun😊
Ayseee4238 Nslhn97 kızım olsaydı Tomris Umay koymayı dusunuyordum. Akşin mekselina isimleride hoşuma gidiyor ama. Oğlumun ismini Barlas Noyan koyacağız. Alternatif olarak pars, Sencer, Aktuğ Yemliha isimleri hoşuma gidiyor.
pikachuu Nslhn97 Gecen doktora gittigmde bir bebegin ismi mateo idi. Bizim sipanin ismi belli olmadaydi mateo kesin koyardim
Ceysii01 Merve bende aynisini dusündüm🙈🤣 İkizlere hamileyim kızım olursa Şura istiyoruz baska isim dusunmedik