esmerrmm Kizlar tsh yüksekligi ne oluyor yani dahiliyeye randavu aldim ona baktiricam ama kandin dogum yonlendirdi beni ne gibi bir sıkıntı vardirki
Minnakkurabiyeveannesi27 esmerrmm kuzum hamile kalmani zorlaştırır hamile isen bebeğine zarar verir o yüzden yönlendirmiştir korkma büyük ihtimalle aylık kontrol olacaksın ve ilaç kullanacaksin
Canselyaren esmerrmm tiroid yüksekliği oluyor kaç çıkmış deveriniz bnim 5 üzerindeyken hamile kalamiyordum ilaç kullandım kaldım yani ufak bı ilaç la düzeliyor
[silindi] esmerrmm bende kadın doğumdan yönlendirildim bebek olmuyordu ama bir sorun da yoktu tsh yüksek çıktı. İlaç verdi başladıktan bikaç gün içinde hamile kalmışım ben inanamamıştım. O yüzden kesinlikle düzenli kontrol ettirilmeli
esmerrmm Minnakkurabiyeveannesi27 hamileyim 24 gün kaldi doguma ama yeni son aydami cikmiski bu troit seyi bebeise zararmi veriyomus
Minnakkurabiyeveannesi27 Canselyaren bebeğin genel olarak gelişimine etki ediyor canım benim ama korkma ilaçla tedavisi mümkün birde sen aşırı derece kilo alırsın ve ödem oluşur vücudunda
esmerrmm [silindi] ben hamileyim son ayimdayim ama simdiye kadar boyle birsey dememislerdi o yuzden sasirdim
Canselyaren Puddinginhamile kalmadan önce kilom çoktu şimdi 12 haftalık oldum ağrılarım çok oluyor ayaklarımda inşallah birşey olmaz da
esmerrmm Canselyaren insallah cnm ayin 22 sine randavum var ama ozmana kadar dogurmazsam tabi ekimin başi dogum.cunku 😅