Cinarsmom21 Merhaba hanımlar mutfağımda kestirme halım var ince makinada yıkanırmı sizce kaydırmaz Halı diye geçiyor çamaşır makinemde 10 kg olanlardan. Normalde YIKAMACIYA veriyorum ama şuan yoğunlarmış acil yıkanması lazım.
Nzlozkn Cinarsmom21 brn yıkadım da mutfak halısıydı yag döküldü salak gibi çıkmaz diye 90 dereceye attım kaydırmazlıgından eser kalmadı çöpe gitti 😁
Minnacikbiranne Cinarsmom21 benim tüm evimdeki halılar öyle. 5 metrekare kaydırmaz halılarım var onları bile atıyorum makinaya hemen misss. 20 günde bir yıkıyorum halıları makinaya atıp. 30 derecede azıcık toz deterjanla kısa programda. Yumuşatıcı kullanmıyorum.
Cbusra93 Cinarsmom21 30 derecede yıka bişey olmaz bide sıkmasını ayarla yüksek ayar yapma ben öyle yıkıyorum
Hemdem_23 Sıgarsa yıkanıyor diye biliyorum benimde öyle ama biraz büyük oldugu için makineye sıgmadı🙂
Nzlozkn Cinarsmom21 sakın yapma valla benim cahilliğimden oldu yep yeni halıydı o kadar üzüldüm ki 90 nedir yarabbim bilemedim işte sen öyle yap acı tecrübemi paylaşayım dedim 😁😁
Mrvsmt2502 Yokluklarım 3 parça onlar sığıyor makienye benimki 9 kg ama büyük halı sığmıyor sığsada ıslanınca ağırlaşıp makinede değişik bi ses oldu o yüzden korkup atamadım
blueberyy00 Nzlozkn bende bir kere küçük stor perdem vardı cahillik ya işte bilmeden normalde hep balkona atar fırçalar yikardim 5 dk demirlerini sokup makineye atmıştım oda 60 dereceye ağzı gözü kaymıştı çıktığında acı tecrube
Cinarsmom21 Nzlozkn yıkadım şimdi bitti ama ağırlaştı galiba yıkanınca hata verdi makina 🤣 kapattım açtım tekrardan sıktırdım düzeldi birdaha atmam 🤣 halı yüzünden makinam bozulsa atardım heralde kendşm camdan 🤣
Nzlozkn blueberyy00 ay kıyamam ya valla çok kötü oluyor insan böyle böyle tecrübe ediniyorlar herhalde ne yapalım daha büyük zararlardan korusun rabbim
Cinarsmom21 blueberyy00 sizin baya kötü olmuş eşimde fırçalarken demirini eğdi malesef herkesin temizlikde kötü bir imtihanı var 🤭
blueberyy00 Cinarsmom21 aynen ya çok kötü oldu ,🙊🙊 ediş vuruş olmuştu duzlesin diye bide ütüledim ben onu tamamen çöp oldu 😅😅
Minnacikbiranne Cinarsmom21 bence halı değil makina farkı vardır çünkü normal nette her yerde satılan kaymaz taban yıkanabilen halılardan halılarım. Makine de Bosch hiçbir şekilde hata vermiyor yani 9 kg çünkü makina. Ve ıslak hali değil kuru hali 9 kg hesaplayacaksın. Halının kuru hali de kesinlikle 9 kg değildir bak ben 5 metrekare halıdan atıyorum hata vermiyor bazen iyi kurutmuyor tekrar sıkmaya alıyorum damlamasın parkelere diye
Cinarsmom21 Minnacikbiranne hımmm yok benim ki öyle İnternetten alınandan değildi öyle halıcıdan aldım kurutmuyormusunuz dışarda peki
Cbusra93 Cinarsmom21 30 derecede yıka bişey olmaz bide sıkmasını ayarla yüksek ayar yapma ben öyle yıkıyorum