zeynnn5441 Kısırın içinde maydanoz vardı ve bende 1 kase kadar yedim. Her kafadan Ayrı ses çıkıyor maydanoz düşük yapar falan doğru mudur?
Mutluluknedirkii zeynnn5441 ben her öğün yiyorum neredeyse omlette salata da vs 32 haftalık hamileyim bir sıkıntı olmadı
Zehraace zeynnn5441 neredeyse tüm yemeklerde çorbalarda salatalarda yiyorum sapını kaynatıp icmedikce sorun olmuyor diyor doktorlar 🥰
Biranneadayiiii 32 haftalık gebeyim bende maydonozu çok severim o kadarciktan bişi olmaz bende hep yedim😁
teletabi deletedmom87894 banada ebemiz ilk 3 ay çok tüketme az tüketebilirsin demişti. Oğlumda ilk 3 ay tüketmedim hiç. Şuan 13 haftalığım tüketiyorum başından beri ama öyle çok değil arada bir yiyorum. Normalde hergün 1 demete yakın limonlayıp yerdim. Ebemiz o yüzden uyarmıştı beni🙈🤣yoksa az tüketim sıkıntı yaratmıyor canım
teletabi Zehraace maydanozsuz bir hayat düşünemiyorum ben ya herşeye koyuyorum eşim artık maydanoz kusucam diyor 🤣 bence dereotu ve maydanoz antioksidan açısından aşırı faydalı yenmesi gerekiyor
Ozzz14 zeynnn5441 ben gebeliğimin başında sormuştum doktoruma , hiç bişey olmaz ye dedi, bişey olması için bir oda dolusu maydanozu Yemen lazım dedi:) yani bu maydanoz meselesi biraz abartılıyor kulaktan dolma bilgilere inanmayın