Arsiin Tedaviyle hamile kaldim kizlar bebek seklini ne zaman alir bilginiz varmi? 10.3gunluk resim aticam bakalim atilacakmi ultrsyon resmi?
Kaderyusuf Arsiin 12 de bebeğe benziyor yavaştan fasulye gibi eli kolu var öyle düşün taslak gibi . 16 . Haftada gittiğimde net bebek şeklindeydi. 22. Haftada renkli ultrasyonda herseyi tas tamamdı dudak şekli burnu herseyi yenidoğan bebeğe benziyordu.
Beybisininannesi Arsiin cihazdan cihaza farkediyor herhalde netlik ben 9+0 da gittim bebek şekli baya belliydi kafası elleri ayakları İki gün öncesinde gittiğim yerde sadece bi fasulye tanesi gözüküyordu
Esragnss Arsiin 2 haft sonra tam bebek gibi olur ben 12. Haftmda gittiğimde bebek şeklindeydi cinsiyetini ögrenmiştim
Gulsahakan Tam net çekememiş sanırım doktor resmini bende aynı günlerdeyim hareketlerini falan gösterdi bana benimki . sağlıkla gelsinler inşallah 🙏 tam ne zaman netleşir bilemiyorum ama bende takipte kalayım burayı ☺️
Kaderyusuf Arsiin detaylı ultrasyonu kastediyorsunuz. Ben yaptırdım engeli varsa aldırmak vs için değil ama kalp vs bi rahatsızlığı olursa hemen ameliyat gerekecek önlem alıp ona göre bi yerde doğum yapmak için.