Mom62266 Bi kaç hafta sonra detaylı ultrason yaptırcam ama nerede yaptırırız neresi iyidir bilmiyoruz Sakarya da iyi detaylı ultrason yaptıran yer biliyor musunuz ?
adrmz54 Mom62266 benim kendi doktorum yaptı bana ..ama adatipta Bülent Bey’i herkes çok tavsiye ediyor ücretini bilmiyorum 🤷♀️😊
mervos__ Mom62266 eğitim ve araştırma hastanesinde yapılıyor ama randevu bulmak zormuş bi şansını dene özde fiyatlar yüksek diye duydum bende
Mom62266 adrmz54 Bülent duran mı iyi de detaylı ultrasonu kadın doğum doktorları yapmıyor ki yapsa benim doktorum yapardı başka bölüm yapıyor Muş
Kelebekmadam Mom62266 doopler ultrasonsa yapıyorlar benim doktorda yapmadı ben tıp fakültesinde profa yaptırdım baktığı şeylere zaten benim doktorum her kontrolde bakıyordu ekstra sadece rahim ağzımı ölçtü birde kalbin kan akışına baktı
adrmz54 Mom62266 forumda açılan yazıları okumuştum Bülent beyden çok memnun kaldık detaylı baktı cd verdi falan yazanlar var ..evet normalde perinatolog bakıyormuş ama Sakarya’da varmı yok mu hiç bilmiyorum canım kendi doktorum baktığı için detaylı araştırmadım 🤷♀️
Mom62266 Kelebekmadam ya bebek de sıkıntı var mı bi hastalığı ya da down sendromu var mı gibi şeylere bakacaklar ben de tam bilmiyorum
Mom62266 adrmz54 He detaylı ultrasonu başka bölüm bakıyor dün doktorum dedi adını söyledi de unuttum hangi bölümün baktığını