Cidella Cidella Akakçe diye bir uygulama var telefonda. Ordan yazdım mustela yenidoğan bakım seti diye takibe aldım. İndirim olunca bildirim geliyor sana. İndir istersen.
Cidella Ummuhancendik Hepsiburada da saat 18.00-21.00 arası kiwi göğüs pompası indirimi olacak. Şu an 214 lira. Bakalım kaça düşecek. Alarm kurun stok hemen tükenir eminim
ebruzb @Cidella kuzu inanamayacaksın ama az önce a101de ürünü yakaladım😂😂😂😂 allaha şükür sonunda alabildim ahahahah Hepsi buradadan kuponla 187 ye almıştım ya ona da hemen iade oluşturdum😂
ebruzb Ben aylardır takipteydim daha bugün yakalayabildim ve ikinci kez stok açıldığını görüyorum koşun bence 😂😂
sinemcansenturk ebruzb Allah razı olsun vallahi senden 🤗🙏 ne zamandır stokta yok yazıyordu hemen kaptım bir tane 😂
ebruzb Cidella ahh çok teşekkürler 😂 eşimi arayıp sanki bir zafer kazanmışım gibi anlata anlata bitiremedim ahahaha çok zordu benim için aylardır😂😂
ebruzb Cidella yaa çok teşekkür ederim canım😍 bende sıkı takipteyim ama evet hala indirime girmiyor aslında dolar da artıyor ya bu saatten sonra pek indirime de girmez galiba 😪😪