Cidella A101den kiwi marka göğüs pompası almayı düşünüyorum fiyatı bayağa uygun ve stokta şu an. Farklı sitelerde fiyatlarına baktım daha uygun a101. Yorumlarda da hep iyi yorumlar yapılmış. Kullanan anneler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum 💐
Lavantakokusu Cidella kullanmadım henüz ama aldım a101den. Yorumları gayet güzeldi bakalım aldım duruyor ama lazım olur diye düşünüyorum süt gelmezse veya az gelirse en azından süt kanallarını harekete geçirir
2babies Cidella açıkcası bayadır arıyorum bulamadım sitede arattım çıkmıyor nerede hata yapıyorum anlamadım yardımcı olabilir misiniz?
Busrabaksii Ben geçen yıl almıştım kenarda dursun diye şuan 14 haftalık hamileyim ama kuzenim ve arkadaşım denedi güzel olduğunu söylediler sağım ve çekiş gücü iyiymiş 😊
Cidella Busrabaksii Yorumlarda da meşhur markayla aynı çekim gücünde diyordu. Bir de Philips avent biberonlari da uyumluymus
Kusciviltisi Cidella trendyolda en çok satılan ve en çok değerlendirme alanlar arasında bence gayet memnun kalacağız😍
Zeynep16100 Ben 3 gün oldu doğum yapalı ikizlerime küvezdeler doğmadan önce almıştım şuan çok memnunum çekişi falan iyi yani alabilirsiniz