Kızlar oğlum 15 gündür filan boğaz enfeksiyonu, yani biz öyle sanıyoruz, 3 kez gittk hepsinde boğaz enfeksiyonu denildi geri yollandık antibiyotik serum vs basit tedavilerle.. ne kan ne test yapmadılar ki söylememe rağmen hatta geçenlerde post açtım biri yazmış aldırış etmeyin diye kimsenin tecrübelerine ama benim sizin tecrübelerinize ihtiyacım var, doğumum ertelendi, sancılarım tavan, umarım bebeğim bekler izole süresinin bitimini.. çok stresli ve gerginim, annemler kayınvalidemler memleketinde , 2 yaşında oğlum var, ve pandemi hastanesinde doğurmak zorunda kalırsam erken gelirse, eşimi almazlar yanıma ve spinal sezeryan olmak zorundayım zaten, ama onlar genel yapıyorlarmış kartal eğitim araştırmaya gidicekmişim , nasıl bi hastane doğum anlamında bilmiyorum zaten devlet korkusu var .. bir dünya aksilik geldi, tat koku yok sırt bel ağrısı öldürüyor oğlum hala aşırı hasta ve huysuz sesi kısık balgam atamıyor eşimde karantinada temaslı olduğumuz için ah ya valla nedir bu musibet.. başına gelen varmı doğum haftasında kovid olanınız, neler yaşadınız kızlar.. doğumda emzirme nasıl oluyor izin veriliyor mu acaba off offff