elaweannesi Benim düşündüğüm kız ismi we anlamı annişler sizce nasıl we sizin öneriniz nedir fikir olsun istiyorum çünkü bi tık kararsızım hâlâ🙈 Şimal♥️(Sol yan Sol taraf demek isim anlamı)
mommasBoys elaweannesi şimal çok kibar bi isim bence aynı zamanda kuzey yönüne verilen isimdi yanlış hatırlamıyorsam ☺️ Bence gayet güzel 🥰
elaweannesi @deletedmom87894 şimay değil tatlım Şimal anlamı da yazdığım gibi araştırdım Arapça kökenli söylerken kulağa hoş geldi gibi anlamında hoş sol yan demek ama kararsız kaldım genede
deletedmom87894 -Arya- etrafımda duru ismi çok anneler duru hiç durmuyor diye söylüyorlar hareketli oluyorlar ne kadar duru tanıdıysam
-Arya- deletedmom87894 Gerçekten mi 🙈 bizimkide şimdiden gündüz sakin gece kıpır kıpır, eşim bizi hiç uyutmayacak bu kız diyor 😂🥰
elaweannesi @deletedmom87894 anlamı nedir Beren duydum da beliz hiç kulağa hoş gelmedi gibi pek duyulmamış sanki
elaweannesi @mommasBoys ewet öyle canım mutlu oldum bir beğeni daha ne kadar + o kadar karar benim için bu ara 😂