Srnblblonal Merhaba hanımlar Ağustos 20 gibi doğumu bekliyoruz ancak pijama için yazlikmi kişlikmi tercih etmeliyim çok kararsız kaldım 34 haftalik olduk halen çantamız hazır degil😣😣😣
tgcaty Srnblblonal bnde 34 haftalık oldum 30 haftam da hazırladım bn 2 tane aldım yazlık ıkısıde ama set alırsan sabhlıgı oluyor
MerveMustafaKaraku Srnblblonal yazlık al hastaneler çok sıcak yanında ince bi hırka götürürsün canım üşürsen üzerine alırsın
[silindi] Srnblblonal sabahlık olsun yanınızda. Bide çorap çünkü üşüyorsunuz. Ben haziranın ortasında normal doğum yaptım dışarısı yanarken ben çorap arıyordum çantamda.üşüdüm de ama bi üşüyorsun bi sıcak basıyor lohusalıkta bile öyle ya da hırka alabilirsin
Arzuu Ben de yazlık aldım 2 tane ip askılı normal gecelik. Bi tane de ince lohusa gecelik sabahlık seti aldım ince . Bondyden . Doğumdan çıkınca terliyomuş insan , sadece ayakları üşüyomuş. Kışlık boğabilir ağustos sıcağında
Dilekerkan0705 Bende 33 um yarın memlekete gidecem doğumu beklemeye .hastane Çantam hazır valla canım tabiki de yazlık al yani nerde yaşıyorsun bilmiyroum ama soğuk mu . Ben dört tane pijama aldım ikisini hastane çantasına koydum bir tane de gecelik aldım hepsine göre çorap terlik koydum