Merhaba annelerimm şuan 39+2 yim Çarşamba günü kontrolüm var 40 haftalık olacağım
Sizlere danışmak istediğim şeyler var lütfen lincleyecek olanlar yorum yapmasın yazacaklarimda linclenecek bir şey yok ama illa bulanlar oluyor
Normal doğum istediğim için bekliyorum yoksa doktorum 39 haftalık olduğumda sezaryana alacaktı. Bebeğimin suanki kilosu 3676 . Alttan muayene ettiğinde kemik yapin çok dar ya da küçük tarzı bir şey dedi yani yirtilma olabilir nrmal dogumda ama sorun değil dikilir dedi.
Ama 4 kilo ve üstünü yapamazsn kemik yaoindan dolayı eğer dört kilo olursa sezaryana alırız dedi. Çarşambaya kontrolüm var byuk ihtimal yarış verir diye düşünüyorum. Henüz bir cm acilmam var,sancım sıfır çıktı ve bebeğim hala dönmedi ama son dakikada dönenler bile varmış o yüzden hala nrmal doğum için ümidim var😂
Eğer Çarşamba günü yats verirse sizce açılma vs olsun diye suni sancı verirler mi ? Suni sanciyi çekmek çok zor diyorlar birde bazısı yarı bayilttir kendini diyor bazısı da o an bazı şeyleri hssedecegine tam bayilt kendini nasılsa doğumdan sonra çok zaman geçmeden kendine geleceksin diyor. Doğum yapan annelerm siz ne öneride bulunursunuz ? Bir de 39+2 olmama rağmen göğsümden hiç sut ya da o tarz bir sıvı gelmedi yani doğumdan sonra mı gelir gelmez diye de endişe ediyorum
Birde henüz ne ağrım ne sancım ne acilmam yok suyym gelmedi nisanim gelmedi sizce de sezaryan mi olurum 😑😑 boşuna mı bekliycem nrmal doğum ümidi ile bu hafta 🤨
Yürüyüş yapıyorum,hurma yiyorum,devamlı ayaktaym hareket her şey yapıyorum hatta az sonra süpürge yapıp koltukları sileceğim ama hcbjr şey fayda etmiyor
Düşünmekten artk kafayı yigecegim öneride bulunun lütfen 😑😐