Halime0638 Haftadayim okuyorum burda 15.haftasinda 14 de hissedenler varmis pit pit kalp atiyor gibi falabn ben hala hic bişey hissetmiyorum cok merak ediyorum 🥺 sadece arada çok sancım oluyor bazen karnim cok gergin semsert oluyor ama hala harekete dair bisey yok 🥺🥺
Zumruduankakusum Halime0638 ilk gebelikte 20 22. Haftalarda hisseden yine var her hamilelik bir değil bu yüzden henüz erken olabilir sizin icin 🙆🏻♀️ ben ilk gebelikte 20 de hissettim bu sefer 14. Haftada hissettim ilk olarak Az daha sabır 😚 sağlıklı olsun geç olsun güç olmasın inşallah 🥰
imimim Halime0638 bende 18 de hissetmiştim ama emin olamamistim 20den sonra net Bi şekilde hissetmeye başlıyorsun sonra hiç durmuyor zaten🤭
Gunce35 Halime0638 ben ilk gebeliğimde 16 haftada bu gebeliğimde 12 haftada hissettim. Bu tamamen gebelik süreciyle alakalı. Bebeğin sağlıklı olup olmamasıyla kesinlikle alakalı değil. Bir arkadaşım hiç bebeğinin hareketlerini adam akıllı hissetmeden doğurdu. Şu an çocuğuyla başa çıkamıyor çok hareketli 🙈
Dilarasil Halime0638 ilk hamileliğim ve 20. Haftamda hissetmeye başladım.O gün bugündür kıpır kıpır.Gayet normal hissetmemen
Sena1299 @Halime0638 ben de 15′te hissettim 50 kiloydum , 20′ye kadar hissedersiniz kilodan vs bir sürü etkenden olabilir , sıkmayın canınızı , sonra dursun istiyorsunuz durmuyor her yerden tekmeliyor🙈😬😅😅🥰53kilo ve 19+5′im şu an
BsraAktr Halime0638 böyle düşünmeyin benim de ilk gebeliğim ve bende ilk 19+6′da hissetmiştim etrafımdaki herkes “nasıl ya daha hissetmiyor musun” falan dedikçe sinirlerim bozulmuştu bir problem mi var diye korkuyordum yani korkacak hiç bir şey yokmuş şimdi 33 haftalık olduk ve herşey yolunda bebiş de oldukça hareketli 🙏
DemetF Halime0638 o 14 15 de hissedenlerin ki bebek hareketi degil oyle saniyolar. Cok erken hissetmek icin benim ilk gebeligim 18 in icinde hissetmeye basladim simdi 24 6 yim elimi koymadan goruyorum.22 ye kadar hissedersin suan erken cnm