mbtrnn Babyrich sevindim alayım bari teşekkürler 😊 ben de 163 62 kg 34 haftadayım.M mi alsam acaba ben de s mi
Babyrich mbtrnn bence s alın zaten siparişi verdikten sonra arayıp doğru beden olup olmadığını teyit ediyorlar ayremin sayfasında canlı destek hattınada sorabilirsiniz ordanda bedenimi yazınca direk kaç beden almam gerektiğini söylediler
Kardeleen Babyrich doğumdan sonra ilk 20 gün kullanılmaması gerekşyormuş dediğiniz gibi sarkma yapıyormuş.
Babyrich Kardeleen doktorum hemen takabileceğimi ama doğru korse kullanmam gerektiğini söyledi 20 gün bekle demedi ama belkide beklenmeli ben 10 gün kadar sonra ancak korse kafasına girdim zaten
istanbullugelin34 Minnacikbiranne ayremden bende aldim korse hem bel hemde kilot olandan yaninda hediyecikler göndermişler 😂
Mucizem0405 istanbullugelin34 bebek çıkıyor ordan rahmin organların toparlanması gerekiyor zaten iyi birşey değilken doğumdan hemen sonra takılmaması gerekir doktorunada sor.
istanbullugelin34 Mucizem0405 tabi sorarim doktora da eskidende eve gelince sariyolardı çarşafla o yüzden