Kubrah yeni evliydik hemen istiyorduk ilk iki ay olmadi, 3. Ay her sabah aç karna içtik, hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez bıraktım çünkü hamileyken çörekotu tüketilmez. Bir de bebegin tutunmasını kolaylaştırmak için beslenmeme çok dikkat ettim nohut kuru fasulye mercimek avakado gibi folik asit yüksek olan gıdaları hep tükettim, semizotlu salatalar yapıp yedim, hazır tavuk yemedim bir ay. Noodle çok seviyordum ama kısırlık yapıyor diye duyduğum için onu ve çikolata kola cips gibi hazır gıdaların hepsini bıraktım. Ve yine hamileliği de ögrenmeden sabah aksam bir bardak suya çeyrek limonu sıkıp içtim gebeliğimi ögrendikten sonra devam ettim. Bu da kanı sulandırdığı için bebekle rahim arasindaki kılcal damarlarda kanın pıhtılaşıp tıkanmasına engel oluyor. Ve bunlarin hepsini yaparken düşünmemek kafaya takmamak acaba bebek tuttu mu tutacak mi diye aklima gelmemesi için hep meşgul oldum 5 tane kitap bitirdim temizlik yaptım (camasir suyu kullanmadim özellikle) film izledim böyle yani çünkü çok düşününce de stres oluyor 😅☺