Hlyarsln deletedmom87894 Hayr kesnlkle içmeyin bebegınızı dusunn cok agrınz varsa sadece parol o da cok agrınz varsa eger Dr kesnlkle önermıyrlar
Sevilss deletedmom87894 ne ağrın var alveres en ağır ağrı kesici içilirmi gebelikte normalde bile doktor önermediyse içmeyin diyorlar.
Sevilss deletedmom87894 dişçiye git içebileceğin antibiyotik var bunla ilgili onu veriyorlar ağrı çekeceğine git dişmağrısı zor geçer
Deletedmom93284 deletedmom87894 Sadece parol kullanabilirsiniz arcelesin reçetesini göz atarsanız gebelik önleyici bir ilaç olduğunu görürsünüz çok ağır bir ilaç kesinlikle kullanmayın
deletedmom87894 Deletedmom93284 yaa ven alveresi hafif bir ilaç sanıyordum yeni hamileyim doktora bile gitmedim bilmiyorum ilk bide iyiki sormuşum iyiki varmış böyle bi uygulama
Deletedmom93284 deletedmom87894 çok iyi yapmışsınız Allah korumuş miniği bu arada mutlaka doktora gidin vitamin ilaç falan verir test ister 😊
yenidunyamm Benim dayanilmaycak şekilde baş ağrım vardı vallahi arvelesin yarısını kırıp içtim. Şükür bir şeyde olmadi ama bünyeden bünyeye degisebilir