Aysegul354 24 haftaligiz cok duzensiz bazen bütün gün hissediyorum. Ama su son bir haftadir gunde 1-2 kere korkmalimiyim ya.
Emirasaf-annesi Aysegul354 için rahat etmiyorsa bir doktora gozuk ama bence normal anne karnında uyuyup uyanmayı öğreniyorlar benimde 21+4 gece gündüz demiyor bazen bazense çok sakin
Aycaaa571 Aysegul354 16. Haftadan sonra hissetmeyi istiyor anneler bazen bu 20. Haftaya kadar çıkıyormuş ama endişelenmeyin anne harekete ttikçe bebek uyuyor anne durağan oldukça bebek hareket ediyor bendeki saolsun maşallah hiç uyumuyor heralde 😄😄
Kbrbisi21 Aysegul354 tedirgin olma korktugunda solq dön yat cikolata vs yiyip hareket eder ama kimi bebek cok hareketli olmaz benimkide surekli kipirdaniyo ama doktorumda hiperaktif resmen hep kipir kipir demisti benimkine hatta su an bile heryerden vuruyo bana :)) 31+4 :)
Minikkelebekrg Aysegul354 yok hayır her bebeğin bi mizacı var mesela benim bebeğim çok hareketli değil öyle sürekli vurmaz ki 32 haftalığım ama kimisi uykularından ediyo
Aysegul354 Minikkelebekrg her bebek bir diil diip kimseyle karşılaştırma yapmamam lazım. Burdaki yorumlardan boyle oldum
Minikkelebekrg Aysegul354 aynen öyle her bebek bir değil yani hepsinin mizacı huyu suyu farklı benim bebeğim öyle canı isterse oynar istemezse oynamaz ama kimisinden duyuyorum artık doğursamda rahatlasam siyo
Burcunuz 33 haftaligiz kızım çok sakin günde 10 defa hareketleri say dedi doktorum genelde akşamları tekmeliyor üst üste 🤣🤭uyuyor çoğu zaman geçen nst ye bağlandık uyuyordu şeker yiyip uyandı🤭