fatosude33 Merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim rahmin üst tarafında 7 cm miyom varmış acaba gebeliğe etkisi olur mu doktor birşey demiyor bu konuda 😒Bu şekilde olup gebeliği sağlıkla devam eden bebegini kucağına alan var mı acaba?🤲
Happybsrn fatosude33 bnde 10 haftalık hamileyim dün kontrol de miyomun olmuş dedi daha küçük ama bebekle büyür dedi.. Sıkıntı olur mu dedim riskli bir yerde değil olmaz dedi inşallah olmaz ☹️
fatosude33 @Happybsrn İnşallah olmaz sağlıkla kucağımıza alırız 🤲 Bizim doktorda net birşey demiyor korkuyorum umarım sıkıntı çıkarmaz,miyomlar gebeliğin üçüncü ayına kadar büyür sonradan küçülür diye duymuştum 🙁Miyom hamilelikte çok görülen birşeymiş galiba 😒
fatosude33 @Happybsrn ablan bebeğini sağlıkla kucağına aldı mi peki miyomu rahmin neresindeymis kaç cm acaba😥
Happybsrn fatosude33 Oo onun 6 yaşında kızı 😁 orasını hatırlamıyor .. Sıkma canını başka doktora daha görün
Merverdgn Benim 4 miyomum var ikisi 6 cm e ulaştı. 4 cm ile hamile kalmıştım. 21 haftalık hamileyim bebekten uzaksa bi tehlike yoktur içini ferah tut. Sadece 20. Haftaya kadar büyüyüp sancı yapabilir. 20. Haftadan sonra bebek büyüdükçe miyomunu yenecek 😊
Merverdgn @Happybsrn @fatosude33 Bende çok stres yapıyordum miyom büyüdükçe elimle de hissetmeye başlayınca iyice panik yapmıştım. 5 gün sadece şiddetli gaz sancısına benzer bi sancı yaşayıp doktora gittim doktorum rahminde ikiz üçüz gebeliklere bile yer varken senin miyomlarına mı yer yok demişti. Öyle düşünüp içinizi ferah tutun 🙏🏼 Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
fatosude33 @Merverdgn çok teşekkür ederim yorumun içimi rahatlattı inşallah sıkıntı olmadan kucağımıza alırız🤲