Havvanure 38+0 merhabalarr dün sanırım nişanımda geldi şeffaf ama yoğun jöle kıvamında bir akıntı geldi araştırdığım kadarıyla nişanmış heralde ve bu sabah baktığımda Bebiş doğdu butonu gördüm yoksa bu bir işaret mi 🥳🥳🥳 Sizde durumlar nasıl 🥰
Hafsaramazan Havvanure hiç bir şey yok doktor bu hafta dogurabilirsin dedi ciğer geliştirici falan oldum ama doğurma hissi kaçtı bulamıyorum nerde 😂😂
Esma3350 Havvanure ya bende 38+0 ım dün koyu kahverengi kanlı yoğun bir akıntı geldi adet olacakmışım gibi bir his var tuhaf hissediyorum bugün de aynı akıntıdan yine geldi acaba doğumum mu başlıycak çok tedirginim ama sancım yok 🤔
Havvanure Hafsaramazan Ay kaç haftalıksınız ki niye ciger geliştirici yaptı, nst de sancı yada açıklık mı var ki
Hafsaramazan Havvanure 36.haftadayim açıklık var ve rahim %85 incelmiş dedi doktorum erken gelme ihtimali yüksek oğlumun bu yüzden ciğer geliştirici olduk nst de ne ağrı ne de sancı cikmiyor bende hissetmiyorum zaten 🤷 bekliyoruz oğlumu☺️🤗
Havvanure Susamtanem1 Bende nişandan emin değilim kiminde kanlı kahverengi oluyormuş ama bende ki şeffaftı umarım boşa heyecan yapmamışızdır😂😂
Havvanure Esma3350 Bendede tatlı tatlı adet öncesi o ağrı olurya o vardı dün ama bugün birşey yok 🤷🏻♀️ Ama kahverengiyse sizinki kesinlikle nişandır benim şeffaf olunca biraz kafam karıştı🙄
3_kezanneoluyorum Havvanure benimde iki kızımda şeffaf geldi doktorunla görüş nişanım gelip gittiğimde 2 cm açıklığım vardı
Havvanure 3_kezanneoluyorum Yaaa bende sancı gelirse gideyim diyordum annemede sordum onunda ilk şeffaf gelmiş, beklemeyip gitsem mi ki
Havvanure Hafsaramazan Yaaa aceleci minik kuş o bilir geleceği en güzel zamanı sağlıcakla kucaklarımıza alalım 😍
Havvanure 3_kezanneoluyorum dün rutin geçti günüm ağrı yoktu bebekte aktif hareketli olunca gitmedim bekleyim biraz daha dedim 🙊